Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: your heart belongs to me 813086

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - your heart belongs to me 813086 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your heart belongs to me 813086? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your heart belongs to me 813086 .

Origineel

Lover of mine gone to a far away land Serving your country on some far away sand If you should get lonely Remember that your heart belongs to me I'm sending you a picture to carry with you all the time So when you're feeling lonely it's something to remind you I'm thinking of you constantly Remember that your heart belongs to me If a pretty girl should pass you by I won't mind if you give her the eye Or even if you give her a smile sometimes But keep your heart because your heart is mine Your heart is mine, your heart is mine Lover of mine if I could tell you how I yearn For the day to come when you will return From far across the sea So remember that your heart belongs to me Remember your heart belongs to me You're far across the sea But your heart, it belongs, it belongs to only me Lover of mine

 

Vertaling

Mijn geliefde is naar een ver land vertrokken Je land dienend op een ver zandpad Als je eenzaam wordt Onthoud dat je hart mij toebehoort Ik stuur je een foto om de hele tijd bij je te dragen Dus als je je eenzaam voelt, is het iets om je eraan te herinneren Ik denk voortdurend aan je Onthoud dat je hart mij toebehoort Als een mooi meisje je passeert zal ik het niet erg vinden als je haar een blik gunt Of zelfs als je haar soms een glimlach geeft Maar bewaar je hart want je hart is van mij Je hart is van mij, je hart is van mij Minnaar van mij if I could tell you how I hunn Naar de dag die komt dat je terugkeert Van ver over de zee Dus onthoud dat je hart mij toebehoort Onthoud dat je hart mij toebehoort Je bent ver over de zee Maar je hart, het behoort, het behoort alleen mij toe Lover of mine