Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Sweet Songtekst: Funny Funny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Sweet - Funny Funny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Funny Funny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Sweet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Sweet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Funny Funny .

Origineel

Ah ah ah Tell me is it really true This feeling that I feel for you Your own kind of loving That makes me think nothing Could ever take the place of you And it's so funny funny what you do honey honey What you do, what you mean to me And you know honey honey 'though it's so funny funny That you mean all the world to me Ah ah ah Ever since you came my way I knew it was my lucky day The sun started shining When you started smiling And I know it's gonna stay that way And it's so funny funny what you do honey honey What you do, what you mean to me And you know honey honey 'though it's so funny funny That you mean all the world to me Can't imagine loving anyone but you (Honey honey, so funny funny) Every minute, loving everything you do (Honey honey, so funny funny) Couldn't see my way without you Now I've gotta tell the world about you Tell me is it really true This feeling that I feel for you Your own kind of loving That makes me think nothing Could ever take the place of you And it's so funny funny what you do honey honey What you do, what you mean to me And you know honey honey 'though it's so funny funny That you mean all the world to me And it's so funny funny what you do honey honey What you do, what you mean to me And you know honey honey 'though it's so funny funny That you mean all the world to me

 

Vertaling

Ah ah ah Vertel mij is het werkelijk waar Dit gevoel dat ik voel voor jou Uw eigen soort van liefdevolle Dat doet me denken aan niets Zou ooit de plaats innemen van je En het 's zo grappig grappig wat je honey honey doen Wat je doet, wat je voor me betekent En weet je honey honey 'al ' s zo grappig grappig Dat bedoel je de hele wereld voor mij Ah ah ah Sinds je op mijn weg kwam Ik wist dat het mijn geluksdag De zon ging schijnen Toen u begon glimlachend En ik weet dat het 's gonna die manier blijven En het 's zo grappig grappig wat je honey honey doen Wat je doet, wat je voor me betekent En weet je honey honey 'al ' s zo grappig grappig Dat bedoel je de hele wereld voor mij Can 't voorstellen dat iemand anders dan u lief (Honey, zo grappig grappig) Elke minuut, liefdevolle alles wat je doet (Honey, zo grappig grappig) Kon 't zie mijn weg zonder jou Nu heb ik 't moet de wereld vertellen over je Vertel mij is het echt waar Dit gevoel dat ik voel voor jou Uw eigen soort van liefdevolle Dat doet me denken aan niets Zou ooitnemen de plaats in van u En het 's zo grappig grappig wat je honey honey doen Wat je doet, wat je voor me betekent En weet je honey honey 'al ' s zo grappig grappig Dat bedoel je de hele wereld voor mij En het 's zo grappig grappig wat je honey honey doen Wat je doet, wat je voor me betekent En weet je honey honey 'al ' s zo grappig grappig Dat bedoel je de hele wereld voor mij