Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the swingle singers Songtekst: all my loving

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the swingle singers - all my loving ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all my loving? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the swingle singers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the swingle singers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all my loving .

Origineel

Close your eyes and I'll kiss you Tomorrow I'll miss you Remember I'll always be true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you I'll pretend that I'm kissing The lips I am missing And hope that my dreams will come true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you All my loving, I will send to you All my loving, darling I'll be true Close your eyes and I'll kiss you Tomorrow I'll miss you Remember I'll always be true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you All my loving, I will send to you All my loving, darling I'll be true All my loving, all my loving Woo, all my loving, I will send to you

 

Vertaling

Sluit je ogen en ik kus je Morgen zal ik je missen Onthoud dat ik altijd trouw zal zijn En dan, terwijl ik weg ben zal ik elke dag naar huis schrijven En stuur ik al mijn liefde naar jou Ik zal doen alsof ik je kus De lippen kus die ik mis En hoop dat mijn dromen zullen uitkomen En dan, terwijl ik weg ben zal ik elke dag naar huis schrijven En stuur ik al mijn liefde naar jou Al mijn liefde zal ik naar jou sturen Al mijn liefde, schat ik zal trouw zijn Sluit je ogen en ik kus je Morgen zal ik je missen Onthoud dat ik altijd trouw En dan, als ik weg ben zal ik elke dag naar huis schrijven En stuur ik al mijn liefde naar jou Al mijn liefde zal ik naar jou sturen Al mijn liefde, schat ik zal trouw zijn Al mijn liefde, al mijn liefde Woo, all my loving, I will send to you