Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the swon brothers Songtekst: chasing you around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the swon brothers - chasing you around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chasing you around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the swon brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the swon brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chasing you around .

Origineel

If I was a city, in Spain or Italy Would you stay here or would you come over? If I was a whiskey tempting you to drink Would you take me down or would you stay sober? Is it easy to find a love like mine? To use me up and kick me to the ground If your heart could do the talking Would it even make a sound? Do you love me or love me chasing you around? If I was a sunset that you haven't seen yet Would I catch your eye or turn your head? If I was a secret, could you even keep it? Could you even stand to hold it in Is it easy to find a love like mine? To use me up and kick me to the ground If your heart could do the talking Would it even make a sound Do you love me or love me chasing you around? In a hurried conversation on the phone at 2AM You said that you'd drop by but you never did And with one last broken promise, I finally realize I may be yours, but you ain't mine Would it even make a sound? Do you love me or love me chasing you around?

 

Vertaling

Als ik een stad was, in Spanje of Italië Zou je hier blijven of zou je hierheen komen? Als ik een whisky was die je verleidde om te drinken Zou je me dan nemen of zou je nuchter blijven? Is het makkelijk om een liefde als de mijne te vinden? Om me op te gebruiken en me op de grond te trappen Als je hart kon praten Zou het ook maar een geluid maken? Hou je van mij of hou je ervan dat ik je opjaag? Als ik een zonsondergang was die je nog niet gezien had Zou ik je oog vangen of je hoofd draaien? Als ik een geheim was, zou je het dan kunnen bewaren? Zou je het zelfs kunnen verdragen om het binnen te houden Is het makkelijk om een liefde als de mijne te vinden? Om me te gebruiken en me op de grond te trappen Als je hart kon praten Zou het ook maar een geluid maken Hou je van mij of hou je ervan dat ik je opjaag? In een gehaast gesprek aan de telefoon om 2 uur 's nachts Je zei dat je langs zou komen, maar dat heb je nooit gedaan. En met een laatste gebroken belofte, realiseer ik me eindelijk Ik mag dan van jou zijn, maar jij bent niet van mij Zou het zelfs een geluid maken? Hou je van mij of hou je ervan dat ik je opjaag?