Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tea party Songtekst: save me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tea party - save me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tea party! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tea party en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save me .

Origineel

I must leave you tonight my love, remain so faithfully I must go off to war my dear, the kings await me I will go so far away. I will always love you, but you knew. I regret to tell you, your man has died tonight. He was a brave man, he fought a brave fight. He was killed by the other side. He was killed by the other men's knives. She said save me Save me Why must you love this man, he is your brother? This is easy to understand, my son, there is no other. I cannot pretend to love this man like my father. I cannot pretend, mother, there is no other. She said save me Save me When there is no truth, let's end this lie tonight. This is easy to understand, without your best fight. But I see a new sun rising in the east But I see a new sun rising in the east She said save me Save you!

 

Vertaling

Ik moet je vanavond verlaten mijn liefste, blijf zo trouw Ik moet ten strijde trekken mijn liefste, de koningen wachten op mij Ik zal zo ver weg gaan. Ik zal altijd van je houden, maar dat wist je al. Het spijt me je te moeten zeggen dat je man vannacht is gestorven. Hij was een dapper man, hij vocht een dappere strijd. Hij werd gedood door de andere kant. Hij werd gedood door de messen van de andere mannen. Ze zei red me Red mij. Waarom moet je van deze man houden, hij is je broer? Dit is makkelijk te begrijpen, mijn zoon, er is geen andere. Ik kan niet doen alsof ik van deze man hou zoals mijn vader. Ik kan niet doen alsof, moeder, er is geen andere. Ze zei red me Red me. Als er geen waarheid is, laten we dan vanavond deze leugen beëindigen. Dit is makkelijk te begrijpen, zonder je beste gevecht. Maar ik zie een nieuwe zon opkomen in het oosten Maar ik zie een nieuwe zon opkomen in het oosten Ze zei red me Red jou.