Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tears Songtekst: co star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tears - co star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van co star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals co star .

Origineel

Alone in my room I switch on the tube And wave at the screen It stares back at me So I turn to the sky And watch as it cries Just waiting in here For the car to appear Cause when we're together the world smiles And when we're together it feels right We'll live for the future and its scenes When we're together, my co-star and me Your plane is delayed So I walk from the gate But when you appear I'll stick to you dear And we'll stumble outside And dance in the sunlight Like ice in the sun We'll melt into one Yes when we're together the world smiles And when we're together it feels right We'll live for the future and its scenes When we're together, my co-star and me When we're together the planets align When we're together I burn from the inside We'll live for forever in this insanity When we're together, my co-star and me When we're together the world smiles And when we're together it feels right We'll live for the future and its scenes When we're together, my co-star and me When we're together the planets align And when we're together the stars gonna shine We'll live for forever in this insanity When we're together, my co-star and me

 

Vertaling

Alleen in mijn kamer Ik zet de buis aan en zwaai naar het scherm Het staart terug naar mij Dus draai ik me naar de lucht En kijk hoe het huilt Gewoon hier wachten Tot de auto verschijnt Want als we samen zijn lacht de wereld En als we samen zijn voelt het goed We zullen leven voor de toekomst en zijn scènes Als we samen zijn, mijn mede-ster en ik Je vliegtuig heeft vertraging So I walk from the gate Maar als je verschijnt Blijf ik bij je, liefste En we zullen naar buiten strompelen En dansen in het zonlicht Als ijs in de zon We smelten samen Ja, als we samen zijn lacht de wereld En als we samen zijn voelt het goed We leven voor de toekomst en zijn scènes Als we samen zijn, mijn tegenspeelster en ik Als we samen zijn staan de planeten op één lijn Als we samen zijn brand ik van binnen We leven voor altijd in deze waanzin Als we samen zijn, mijn mede-ster en ik Als we samen zijn lacht de wereld En als we samen zijn voelt het goed We leven voor de toekomst en zijn scènes Als we samen zijn, mijn mede-ster en ik Als we samen zijn, staan de planeten op één lijn En als we samen zijn gaan de sterren schijnen We leven voor altijd in deze waanzin Wanneer we samen zijn, mijn mede-ster en ik