Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temper trap Songtekst: fools

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temper trap - fools ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fools? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temper trap! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temper trap en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fools .

Origineel

Fools The don't know What they're on about Those fools Don't get my dreams And I want it, I want it, I want it And I want it, I want it, I want it All When you can't wait To watch me fall High Singin' stories on a wrecking ball Colliding fast To bring you down If you want it, you want it, you want it If you want it, you want it, you want it All Sometimes Things we build To fall And I want it, I want it, I want it And I want it, I want it, I want it All And I want it, I want it, I want it And I want it, I want it, I want it All

 

Vertaling

Dwazen Ze weten niet waar ze het over hebben Die dwazen snappen mijn dromen niet En ik wil het, ik wil het, ik wil het En ik wil het, ik wil het, ik wil het Alleeemaal When you can't wait To watch me fall High Singin' stories on a wrecking ball Botsend snel To bring you down Als je het wilt, wil je het, wil je het Als je het wilt, wil je het, wil je het All Soms Dingen die we bouwen Om te vallen En ik wil het, ik wil het, ik wil het En ik wil het, ik wil het, ik wil het All En ik wil het, ik wil het, ik wil het En ik wil het, ik wil het, ik wil het All