Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temperance movement Songtekst: pride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temperance movement - pride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temperance movement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temperance movement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pride .

Origineel

Did you hear when I call you, small and trembling in my room Or were you cold as I once told ya you could be? Could you feel when I dreamed, you every morning on my right Dispelling thoughts of you were all that I could see And I've been running from the source for so long Broke down easy when I once was strong I was only getting in the way Of the life that blinds you, if you can't take it Tell me about your reason's why, cause we've got nothing to hide All my Pride All my Pride would never let me say All my Pride All my Pride would see you walk away I was waiting on a higher call, but the revelation never came Oh, what a shame All the same I hope that everything you ever want, it comes to you someday That all my Pride would never let me say Saw the sign at the border, for the road that leads me to The only hope I ever had, the only home I knew I felt like I was a soldier, forever changed by all I'd seen All leading up, holy war that was nothing to do with me Yea some nights I'm in my broken sleep Times of weakness steal a little peek From bitter memories when I gave to you When you stripped me over, in tender moments Tell me about your reason's now, cause we've got nothing to hide All my Pride All my Pride would never let me say All my Pride All my Pride would see you walk away I was waiting on a higher call, but the revelation never came Oh what a shame All the same I hope that everything you ever want, it comes to you someday That all my Pride would never let me say All my Pride All my Pride would never let me say All my Pride All my Pride would see you walk away I was waiting on a higher call, but the revelation never came Oh what a shame All the same I hope that everything you ever want, it comes to you someday That all my Pride would never let me say

 

Vertaling

Heb je het gehoord toen ik je riep, klein en bevend in mijn kamer Of was je koud zoals ik je eens vertelde dat je kon zijn? Kon je voelen als ik droomde, jij elke ochtend aan mijn rechterzijde Verjagende gedachten van jou waren alles wat ik kon zien En ik ben al zo lang op de vlucht voor de bron Ik brak makkelijk af terwijl ik eens sterk was Ik stond alleen maar in de weg Van het leven dat je verblindt, als je het niet aankunt Vertel me je reden waarom, want we hebben niets te verbergen Al mijn trots Al mijn trots zou me nooit laten zeggen Al mijn trots Al mijn trots zou je zien weglopen Ik wachtte op een hoger gesprek, maar de openbaring kwam nooit Oh, wat een schande Allemaal hetzelfde Ik hoop dat alles wat je ooit wilde, op een dag naar je toe komt. Dat al mijn trots me nooit zou laten zeggen Ik zag het bord bij de grens, voor de weg die me leidt naar De enige hoop die ik ooit had, het enige thuis dat ik kende Ik voelde me als een soldaat, voor altijd veranderd door alles wat ik had gezien. Alles leidde naar een heilige oorlog die niets met mij te maken had. Ja, sommige nachten ben ik in mijn gebroken slaap Tijden van zwakte stelen een kleine blik Van bittere herinneringen toen ik aan jou gaf Toen je me ontmande, op tedere momenten Vertel me nu over je redenen, want we hebben niets te verbergen Al mijn trots Al mijn trots zou me nooit laten zeggen Al mijn trots Al mijn trots would see you walk away Ik wachtte op een hoger gesprek, maar de openbaring kwam nooit Oh wat een schande Allemaal hetzelfde Ik hoop dat alles wat je ooit wilde, op een dag naar je toe komt. Dat al mijn trots me nooit zou laten zeggen All my Pride Al mijn trots zou me nooit laten zeggen Al mijn trots Al mijn trots zou je zien weglopen Ik wachtte op een hogere roep, maar de openbaring kwam nooit Oh wat een schande Allemaal hetzelfde Ik hoop dat alles wat je ooit wilde, op een dag naar je toe komt. Dat al mijn trots me nooit zou laten zeggen