Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: angel doll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - angel doll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel doll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel doll .

Origineel

(Angel doll) (Angel doll) You excite me every time you speak When you touch me I get, oh, so weak I have never met a girl like you, baby You're the one that I'll give my whole life to All I wanna say is angel doll When I met you there with holiness You're my everything I must confess I have never known such tenderness Baby, you can't compare this love we share That takes away my feels, yeah This love and real I can't conceal And I'm so, so, so glad you're here Angel doll, it will be a great catastrophe, baby And my whole world would comin' down on me If our love would ever seize to be That's why I call you, angel doll You're the substance of my every prayer, baby I'll be happy with you anywhere Let me shield you with my loving care Heaven must have sent you, honey You're an angel in disguise, yeah 'Cause all the love I wanted so long I can see it in your eyes Angel doll, you're the reason that I carry on, baby I can't make it, I can't make it by myself alone You're the one that I'm depending upon Angel doll, you know that I love you Angel doll, I put no one above you Angel doll, you knock me off of my feet Angel doll, you make my whole life complete Angel doll...

 

Vertaling

(Engel pop) (Engel pop) Je windt me op elke keer als je spreekt Als je me aanraakt word ik, oh, zo zwak Ik heb nog nooit een meisje als jij ontmoet, schatje Jij bent degene aan wie ik mijn hele leven geef Alles wat ik wil zeggen is engel pop Toen ik je daar ontmoette met heiligheid Jij bent mijn alles moet ik bekennen Ik heb nog nooit zo'n tederheid gekend Schatje, je kunt deze liefde die we delen niet vergelijken That takes away my feels, yeah Deze liefde en echt kan ik niet verbergen En ik ben zo, zo, zo blij dat je hier bent Angel doll, het zal een grote catastrofe zijn, baby And my whole world would comin' down on me Als onze liefde ooit zou stranden Daarom noem ik je, engelenpopje Jij bent de inhoud van mijn gebed, schat Ik zal overal gelukkig met je zijn Laat me je beschermen met mijn liefdevolle zorg De hemel moet je gestuurd hebben, schat Je bent een engel in vermomming, ja 'Cause all the love I wanted so long Ik kan het in je ogen zien Engel pop, jij bent de reden dat ik doorga, schat I can't make it, I can't make it by myself alone Jij bent degene waar ik van afhankelijk ben Engelpopje, je weet dat ik van je hou Engelpopje, ik zet niemand boven jou Engelpop, je slaat me van mijn voeten Engel pop, jij maakt mijn hele leven compleet Engel pop...