Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: firefly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - firefly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van firefly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals firefly .

Origineel

Firefly, firefly: Shine your light tonight. Assist the moon and stars In helping us To ease our troubled minds. Firefly, firefly: Golden night of serenity, yeah; Show us the light naturally, And maybe she won't worry When there ain't nothing I can do. When sea runs dry, And the stars fall from the sky; She's a vulnerable flower, And she believes in me. Even when I had to lie, I shouldn't have lied To make the world feel alright. Firefly, firefly. Um, um, um, sometimes I feel I have the weight of the world On my shoulders, But knowing the Strength she sees in me, I smile because she believes me. Firefly, firefly: Golden night of serenity; Show me the light naturally, And maybe she won't worry When ain't nothing I can do. When sea runs dry, And the stars fall from the sky; She's a vulnerable flower, And she believes in me. Even when I had to lie, I shouldn't have lied To make the world feel alright. Firefly, firefly. Oh, oh, oh, oh, firefly, You make the world feel alright.

 

Vertaling

Vuurvliegje, vuurvliegje: Schijn vannacht met je licht. Help de maan en de sterren om ons te helpen om onze verontruste geesten te verlichten. Vuurvliegje, vuurvliegje: Gouden nacht van sereniteit, ja; Toon ons het licht natuurlijk, En misschien zal ze zich geen zorgen maken Als er niets is wat ik kan doen. Wanneer de zee droogvalt, En de sterren uit de hemel vallen; Ze is een kwetsbare bloem, En ze gelooft in mij. Zelfs toen ik moest liegen, had ik niet moeten liegen Om de wereld goed te laten voelen. Vuurvliegje, vuurvliegje. Um, um, um, soms voel ik Ik heb het gewicht van de wereld Op mijn schouders, Maar wetende de Kracht die zij in mij ziet, glimlach ik omdat zij mij gelooft. Vuurvliegje, vuurvliegje: Gouden nacht van sereniteit; Toon mij het licht natuurlijk, En misschien zal ze zich geen zorgen maken Als er niets is wat ik kan doen. Wanneer de zee droogvalt, En de sterren uit de hemel vallen; Ze is een kwetsbare bloem, En ze gelooft in mij. Zelfs toen ik moest liegen, had ik niet moeten liegen Om de wereld goed te laten voelen. Vuurvliegje, vuurvliegje. Oh, oh, oh, oh, vuurvliegje, jij laat de wereld goed voelen.