Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: girl (why you wanna make me blue)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - girl (why you wanna make me blue) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van girl (why you wanna make me blue)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals girl (why you wanna make me blue) .

Origineel

I love you girl, with all my heart and soul I can't understand why you treat me cold Your every wish, girl, is my command And that's why I can't seem to understand why Girl, girl, girl why you want to make me blue I'm askin' you girl, girl, girl why you want to make me blue One day you say you love me too The next day you tell me that we are through My love for you is just a game But each time we play, girl, my heart feels the pain Girl, girl, girl why you want to make me blue (oh) Girl, girl, girl why you want to make me blue (so blue) Woo girl, girl, girl why you want to make me blue (make me blue) Oh girl, oh girl, oh girl tell me why can't you be true (can't be true) The way you treat me it just isn't fair You make it so plain you just don't care You have a ball around my time Sleepless nights are getting me tired Girl, girl, girl why you want to make me blue I'm askin' you girl, girl, girl why you want to make me blue (baby) Girl, girl, girl why you want to make me blue Girl, girl, girl, why you want to make me blue

 

Vertaling

Ik hou van je meisje, met heel mijn hart en ziel Ik kan niet begrijpen waarom je me koud behandelt Elke wens van jou, meisje, is mijn bevel En daarom kan ik maar niet begrijpen waarom Meisje, meisje, meisje waarom wil je me blauw maken Ik vraag je meisje, meisje, meisje waarom je me blauw wilt maken De ene dag zeg je dat je ook van mij houdt De volgende dag zeg je me dat het uit is tussen ons Mijn liefde voor jou is maar een spel Maar elke keer als we spelen, meisje, voelt mijn hart de pijn Meisje, meisje, meisje waarom wil je me blauw maken (oh) Meisje, meisje, meisje waarom wil je me blauw maken (zo blauw) Woo girl, girl, girl why you want to make me blue (maak me blauw) Oh meisje, oh meisje, oh meisje vertel me waarom kan je niet waar zijn (kan niet waar zijn) The way you treat me it just isn't fair You make it so plain you just don't care Je hebt een bal rond mijn tijd Slapeloze nachten maken me moe Meisje, meisje, meisje waarom wil je me blauw maken I'm askin' you girl, girl, girl why you want to make me blue (baby) Meisje, meisje, meisje, waarom wil je me blauw maken Meisje, meisje, meisje, waarom wil je me blauw maken