Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: i heard it through the grapevine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - i heard it through the grapevine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i heard it through the grapevine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i heard it through the grapevine .

Origineel

I bet you're wonderin' how I knew 'Bout your plans to make me blue With some other guy you knew before Between the two of us guys You know I loved you more It took me by surprise I must say When I found out yesterday Don't you know that I heard it through the grapevine Not much longer would you be mine Oh I heard it through the grapevine Oh I'm just about to lose my mind Honey, honey yeah. I heard it through the grapevine Not much longer would you be mine baby I know a man ain't supposed to cry But these tears I can't hold inside Losin' you would end my life you see 'Cause you mean that much to me You could have told me yourself That you loved some one else Instead I heard it through the grapevine Not much longer would you be mine Oh, I heard it through the grapevine And I'm just about to lose my mind Honey, honey yeah I heard it through the grapevine Not much longer would you be mine, baby People say believe half of what you see Son and none of what you hear But I can't help but be confused If it's true please tell me dear Do you plan to let me go For the other guy you loved before? Don't you know I heard it through the grapevine Not much longer would you be mine, baby yeah I heard it through the grapevine I'm just about to love my mind Honey, honey, yeah I heard it through the grapevine, Not much longer would you be mine, baby yeah

 

Vertaling

Ik wed dat je je afvraagt hoe ik wist van je plannen om me blauw te maken Met een andere jongen die je al kende Tussen ons tweeën Je weet dat ik meer van je hield Het verraste me moet ik zeggen Toen ik er gisteren achter kwam Weet je niet dat ik het via via heb gehoord? Niet lang meer zou je van mij zijn. Oh ik heb het via via gehoord Oh ik sta op het punt mijn verstand te verliezen Schatje, schatje, ja. Ik heb het via via gehoord Niet lang meer wil je de mijne zijn schatje I know a man ain't supposed to cry Maar deze tranen kan ik niet binnenhouden Jou verliezen zou mijn leven beëindigen, zie je Want je betekent zoveel voor me Je had het me zelf kunnen vertellen Dat je van iemand anders hield In plaats daarvan hoorde ik het via de wijnstok Niet lang meer zou je van mij zijn Oh, ik heb het via via gehoord En ik sta op het punt mijn verstand te verliezen Schatje, schatje, ja Ik heb het via via gehoord Niet lang meer zou je van mij zijn, baby Mensen zeggen geloof de helft van wat je ziet Zoon en niets van wat je hoort Maar ik kan het niet helpen verward te zijn Als het waar is, vertel het me dan, schat. Ben je van plan me te laten gaan voor die andere man waar je eerder van hield? Weet je niet dat ik het via via heb gehoord? Niet lang meer zou je van mij zijn, baby yeah I heard it through the grapevine I'm just about to love my mind Schatje, schatje, ja Ik heb het via via gehoord, Niet lang meer zou je de mijne zijn, baby yeah