Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Temptations Songtekst: Lean On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Temptations - Lean On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lean On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lean On Me .

Origineel

Sometimes in our lives we all have pain We all have sorrow But if we are wise we know that there's Always tomorrow Lean on me when you're not strong and I'll be your friend I'll help you carry on For it won't be long till I'm gonna need Somebody to lean on Please swallow your pride if I have things You need to borrow For no one can fill those of your needs that you won't let show Just call on me brother when you need a hand We all need somebody to lean on I just might have a problem that you'd understand We all need somebody to lean on Lean on me when you're not strong And I'll be your friend I'll help you carry on For it won't be long till 'm gonna need Somebody to lean on Just call on me brother when you need a hand We all need somebody to lean on I just might have a problem that you'd understand We all need somebody to lean on If there is a load you have to bear That you can't carry I'm right up the road, I'll share your load if you just call me Call me (if you need a friend) Call me Call me (if you need a friend) Call me (if you ever need a friend) Call me (call me) Call me (call me) Call me (call me) Call me (call me) Call me (call me) Call me (if you need a friend) Call me (call me) Call me (call me) Call me (call me)

 

Vertaling

Soms in ons leven hebben we allemaal pijn We hebben allemaal verdriet Maar als we verstandig zijn weten we dat er Altijd morgen Lean on me als je niet sterk bent en Ik zal je vriend te worden Ik zal je helpen te voeren op Want het zal niet lang meer duren of ik ga nodig Iemand om op te leunen Gelieve slik je trots als ik dingen U moet lenen Want niemand kan vullen die van uw behoeften dat u niet laten zien Just Call on Me broer wanneer u een hand nodig We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Ik dacht dat ik zou kunnen hebben een probleem dat u zou begrijpen We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Lean on me als je niet sterk bent En ik zal je vriend te worden Ik zal je helpen te voeren op Want het zal niet lang meer duren of ga nodig Iemand om op te leunen Just Call on Me broer wanneer u een hand nodig We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Ik dacht dat ik zou kunnen hebben een probleem dat u zou begrijpen We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Als er een lading die u moeten dragen Dat je niet kan dragen Ik heb gelijk de weg op, ik zal uw lading te delen als je gewoon even bellen Bel me (als unodig een vriend) Bel mij Bel me (als je een vriend nodig hebt) Bel me (als je ooit een vriend nodig hebt) Bel me (bel me) Bel me (bel me) Bel me (bel me) Bel me (bel me) Bel me (bel me) Bel me (als je een vriend nodig hebt) Bel me (bel me) Bel me (bel me) Bel me (bel me)