Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Temptations Songtekst: My Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Temptations - My Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Girl .

Origineel

I've got so much honey the bees envy me. I've got a sweeter song than the birds in the trees. I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl). Hey hey hey Hey hey hey Ooh I don't need no money, fortune, or fame. I've got all the riches baby one man can claim. I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl). I've got sunshine on a cloudy day With my girl. I've even got the month of May With my gir

 

Vertaling

Ik heb zoveel honing de bijen benijden me. Ik heb een zoeter lied dan de vogels in de bomen. Ik denk dat je zou zeggen Wat kan ik me op deze manier? Mijn meisje (mijn meisje, mijn meisje) Talkin '' bout my girl (mijn meisje). Hey hey hey Hey hey hey Ooh Ik heb geen geen geld, fortuin, of roem nodig. Ik heb alle rijkdom kindje een man kan claimen. Ik denk dat je zou zeggen Wat kan ik me op deze manier? Mijn meisje (mijn meisje, mijn meisje) Talkin '' bout my girl (mijn meisje). Ik heb de zon op een bewolkte dag Met mijn meisje. Ik hebkreeg zelfs de maand mei Met mijn gir