Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: my girl (a cappella) [excerpt]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - my girl (a cappella) [excerpt] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my girl (a cappella) [excerpt]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my girl (a cappella) [excerpt] .

Origineel

I've got sunshine on a cloudy day When it's cold outside I've got the month of May I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (My girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (My girl) I've got so much honey The bees envy me I've got a sweeter song Than the birds in the trees Well, I guess you'd say What can make me feel this way? My girl (My girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (My girl)

 

Vertaling

Ik heb zonneschijn op een bewolkte dag When it's cold outside I've got the month of May Ik denk dat je zou zeggen Wat kan me zo laten voelen? Mijn meisje. (Mijn meisje, mijn meisje) Talkin' 'bout my girl (Mijn meisje) I've got so much honey The bees envy me I've got a sweeter song Than the birds in the trees Nou, ik denk dat je zou zeggen What can make me feel this way? Mijn meisje. (Mijn meisje, mijn meisje) Talkin' 'bout my girl (Mijn meisje)