Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: never can say goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - never can say goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never can say goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never can say goodbye .

Origineel

I never can say goodbye, no, no, no, no, now Never can say goodbye Even though the pain and heartache Seem to follow me wherever I go Though I try and try to hide my feelings They always seem to show, Then you try to say you're leaving me And I always have to say no Tell me why is it so That I never can say goodbye, no, no, no, no, now Never can say goodbye Every time I think I've had enough And start heading for the door There's a very strange vibration Piercing me right through the core It says, turn around, you fool You know you love him more and more Tell me why is it so Don't wanna let you go I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (don't wanna let you go girl) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh I never can say goodbye girl Ooh ooh ooh (don't wanna let you go girl) I never can say goodbye, no no no, no no no, ooh Never can say goodbye, no, no, no, no, now Never can say goodbye I keep thinking that our problems Soon are all gonna work out But there's that same unhappy feeling There's that anguish, there's that doubt It's the same old dizzy hangup Can't do with you or without Tell me why is it so Don't wanna let you go I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh I never can say goodbye girl Ooh oh (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no, ooh I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh I never can say goodbye girl Ooh oh (hey baby)

 

Vertaling

Ik kan nooit vaarwel zeggen, nee, nee, nee, nee, nu Nooit kan ik vaarwel zeggen Alhoewel de pijn en het hartzeer Lijken me te volgen waar ik ook ga Al probeer ik en probeer ik mijn gevoelens te verbergen Ze lijken altijd te tonen, Dan probeer je te zeggen dat je me verlaat En ik moet altijd nee zeggen Zeg me waarom het zo is Dat ik nooit afscheid kan nemen, nee, nee, nee, nee, nu Nooit kan ik vaarwel zeggen Elke keer als ik denk dat ik er genoeg van heb En op weg ga naar de deur Is er een zeer vreemde trilling Die me recht door de kern doordringt Het zegt, draai je om, jij dwaas Je weet dat je meer en meer van hem houdt Zeg me waarom het zo is Ik wil je niet laten gaan I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (don't wanna let you go girl) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh ik kan nooit vaarwel zeggen meisje Ooh ooh ooh (don't wanna let you go girl) Ik kan nooit vaarwel zeggen, nee nee nee, nee nee nee, ooh Never can say goodbye, no, no, no, no, now Never can say goodbye I keep thinking that our problems Soon are all gonna work out But there's that same unhappy feeling Er is die angst, er is die twijfel Het is dezelfde oude duizelingwekkende hangup Kan niet met of zonder jou Zeg me waarom het zo is Ik wil je niet laten gaan I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh ik kan nooit vaarwel zeggen meisje Ooh oh (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no, ooh I never can say goodbye girl Ooh ooh baby (hey baby) I never can say goodbye, no no no, no no no Ooh, oh I never can say goodbye girl Ooh oh (hey baby)