Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals special .

Origineel

Hey there pretty lady Love has come my way So nice to be involved It's tough out there these days I got my weather 'cause I'm so wrapped up in you My heart is on the line Tell me what more can I do, pretty baby 'Cause you're special, hey Girl, you make me feel real good Special to me, you see, you are special Baby, you're so special to me Hey baby, I can't believe the things you've done for me You put me back on the right track Think about you constantly And I know in your heart that you feel the same way for me, baby Late nights with me all alone, it's total ecstasy All I can do is think about the the times When I'm making sweet love to you And there seems to be, I'm tellin' you girl Some kind of magic when we touch Don't you leave Special, yeah, you are Girl you make me feel real good So special to me, you see Baby girl, you're special So special to me, baby Hey baby Girl, you make me feel so good You make me feel so good, hey And all I can do is think about the the times When I'm making sweet love to you, baby And there seems to be Some kinda magic when we touch Don't you go nowhere, don't you leave Special, so special, special to me, you see You're a special part of me, love So special to me, baby Oh, you put me back on the right track, baby And I like that, oh you're so good So special to me, you see I put my heart on the line any time 'Cause I know that you'll let us guarantee, baby You're so special

 

Vertaling

Hey daar mooie dame Liefde is mijn kant op gekomen Zo leuk om betrokken te zijn It's tough out there these days Ik heb mijn weer 'omdat ik zo in jou gewikkeld ben My heart is on the line Zeg me wat ik nog meer kan doen, liefje 'Cause you're special, hey Girl, you make me feel real good Speciaal voor mij, zie je, je bent speciaal Baby, je bent zo speciaal voor mij Hé schatje, ik kan niet geloven wat je allemaal voor me gedaan hebt Je hebt me weer op het goede spoor gezet Ik denk constant aan je En ik weet in je hart dat je hetzelfde voor mij voelt, baby Late nachten met mij helemaal alleen, het is totale extase Alles wat ik kan doen is denken aan de tijden Wanneer ik de liefde met je bedrijf En er lijkt, ik zeg het je meisje Een soort van magie als we elkaar aanraken Don't you leave Speciaal, ja, dat ben je Girl you make me feel real good Zo speciaal voor mij, zie je Baby girl, you're special Zo speciaal voor mij, baby Hey baby Meid, je geeft me zo'n goed gevoel Je geeft me zo'n goed gevoel, hé En alles wat ik kan doen is denken aan de tijden Als ik de liefde met je bedrijf, schatje And there seems to be Een soort magie als we elkaar aanraken Don't you go nowhere, don't you leave Speciaal, zo speciaal, speciaal voor mij, zie je Je bent een speciaal deel van mij, liefje Zo speciaal voor mij, schatje Oh, je zet me weer op het juiste spoor, baby En dat vind ik fijn, oh je bent zo goed So special to me, you see I put my heart on the line any time Cause I know that you'll let us guarantee, baby You're so special