Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: superstar (remember how you got where you are)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - superstar (remember how you got where you are) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van superstar (remember how you got where you are)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals superstar (remember how you got where you are) .

Origineel

Each day through my window I watch her as she passes by. I say to myself, "You're such a lucky guy." To have a girl like her is truly a dream come true. Out of all of the fellas in the world she belongs to you... But it was just my imagination running away with me. It was just my imagination running away with me... Ooh-hoo-hoo-hooh Soon we'll be married.. and raise a family. In a cozy, little home out in the country with two children, maybe three. I tell you, I can visualize it all. This couldn't be a dream for too real it all seems. But it was just my imagination -- once again -- running away with me. I tell you it was just my imagination running away with me... Every night, on my knees I pray, "Dear Lord, hear my plea... don't ever let another take her love from me or I will surely die.." Ooh, her love is heavenly; when her arms enfold me, I hear a tender rhapsody... but in reality, she doesn't even know me Just my imagination -- once again -- running away with me. Tell you it was just my imagination running away with me. I never met her, but I can't forget her. Just my imagination.. -- ooh yeah, yeah, yeah, yeah -- running away with me

 

Vertaling

Elke dag kijk ik door mijn raam naar haar als ze voorbij komt. Ik zeg tegen mezelf, "Je bent zo'n geluksvogel." Om een meisje als zij te hebben is echt een droom die uitkomt. Van alle kerels in de wereld hoort ze bij jou... Maar het was gewoon mijn verbeelding die met me op de loop ging. Het was gewoon mijn verbeelding die met me op de loop ging... Ooh-hoo-hoo-hooh Binnenkort zullen we getrouwd zijn... en een gezin stichten. In een gezellig, klein huis op het platteland met twee kinderen, misschien drie. Ik zeg je, ik kan het me allemaal voorstellen. Dit kan geen droom zijn, zo echt lijkt het allemaal. Maar het was gewoon mijn verbeelding -- alweer -- die met me op de loop ging. Ik zeg je dat het gewoon mijn verbeelding was die met me op de loop ging... Elke nacht, op mijn knieën, bid ik, "Lieve Heer, hoor mijn smeekbede... laat nooit een ander haar liefde van mij afnemen of ik zal zeker sterven..." Ooh, haar liefde is hemels; wanneer haar armen mij omhelzen, hoor ik een tedere rapsodie... maar in werkelijkheid, kent ze me niet eens Alleen mijn verbeelding - alweer - die met me op de loop gaat. Zeg je dat het gewoon mijn verbeelding was die met me op de loop ging. Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik kan haar niet vergeten. Gewoon mijn verbeelding. -- ...ooh ja, ja, ja, ja... die met me op de loop gaat