Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the temptations Songtekst: (you can) depend on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the temptations - (you can) depend on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (you can) depend on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the temptations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the temptations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (you can) depend on me .

Origineel

Hmmmmmm... You... Need a love like mine That you can depend on When your whole world's falling in. When you need a friend, You can depend on me, You can depend on me. I'll be by your side When you need me When the whole world seems unfair When no one seems to care, You can depend on me, You can depend on me. When life seems not worth living And nothing seems to be going right, The comfort my love will be giving... giving Will change your darkness to light. I, I, I, I I'll be by your side When you need me When the whole seems unfair When no one seems to care, You can depend depend on Yeah, yeah, You can depend on me.

 

Vertaling

Hmmmm... Jij... hebt een liefde als de mijne nodig That you can depend on Wanneer je hele wereld in elkaar stort. Wanneer je een vriend nodig hebt, kan je op mij rekenen, Je kunt op mij rekenen. Ik zal aan je zijde staan Wanneer je me nodig hebt Wanneer de hele wereld oneerlijk lijkt Wanneer niemand erom lijkt te geven, kun je op me rekenen, Je kunt op me rekenen. Wanneer het leven niet waard lijkt om geleefd te worden En niets goed lijkt te gaan, De troost die mijn liefde zal geven... geven Zal je duisternis in licht veranderen. IK, IK, IK, IK Ik zal aan je zijde staan Wanneer je me nodig hebt Wanneer alles oneerlijk lijkt Wanneer niemand erom lijkt te geven, You can depend depend on Yeah, yeah, Je kan op mij rekenen.