Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the the Songtekst: soul catcher

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the the - soul catcher ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soul catcher? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the the! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the the en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soul catcher .

Origineel

Mirror, mirror on the wall You've watched me grow since I was small So what will I regret the most The things I do or the things I don't? The deeper you peer into my soul You'll find that I already know But I can't say it because I can barely face it My life is halfway through and I still haven't done What I'm here to do Even though the chances flowed I sat and watched the hours fold In upon themselves To stop their hands revealing What I can't say, what I can barely face My life is halfway through and I still haven't done What I'm here to do, my mummy said What you give is what you get And the only thing worth having is happiness But trapped inside my bones Fear, desire And hope are on fire And will expand like smoke And fall down like rain Again, again, again

 

Vertaling

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Je hebt me zien groeien sinds ik klein was Dus waar zal ik het meeste spijt van hebben De dingen die ik doe of de dingen die ik niet doe? Hoe dieper je in mijn ziel kijkt zul je merken dat ik het al weet Maar ik kan het niet zeggen omdat ik het nauwelijks onder ogen kan zien Mijn leven is halverwege en ik heb nog steeds niet gedaan Wat ik hier moet doen Ook al vloeiden de kansen zat ik en keek hoe de uren zich in zichzelf Om hun handen te stoppen met onthullen Wat ik niet kan zeggen, wat ik nauwelijks onder ogen kan zien Mijn leven is halverwege en ik heb nog steeds niet gedaan Wat ik hier te doen heb, zei mijn moeder Wat je geeft is wat je krijgt En het enige wat de moeite waard is om te hebben is geluk Maar gevangen in mijn botten Angst, verlangen En hoop staan in brand En zal uitdijen als rook En naar beneden vallen als regen Opnieuw, opnieuw, opnieuw