Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Tide Songtekst: Put The Cuffs On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Tide - Put The Cuffs On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Put The Cuffs On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Tide! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Tide en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Put The Cuffs On Me .

Origineel

"Put The Cuffs On Me" I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me I'm gonna set fire to the city You'll see me on the news in a minute If I don't get, don't get, don't get what I want I'm gonna get drunk everyday I just can't cope after you leaving Oh, I hope you'll come back one of these days I can't go up without a halo I'm stuck down here doing the double I'm blaming my liver on the bottle The pressure's weighing like an anchor I hate that love became my anger I'd go back now if I could save you I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me My heart's puzzled in a situation Somebody set me free I'll never go home without you to hold I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me, cuffs on me Put the cuffs on me Yeah Lost my head, the world is spinning I swear I won't regret my sinning If I don't get, don't get, don't get what I want Yeah I never really saw myself a villain I thought that I was saving, never killing But I keep on, keep on, keep on treading on You know I can't go up without a halo I'm stuck down here doing the double I'm blaming my liver on the bottle The pressure's weighing like an anchor I hate that love became my anger I'd go back now if I could save you I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me My heart's puzzled in a situation Somebody set me free I'll never go home without you to hold I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me, (put the cuffs on me) cuffs on me Yeah Put the cuffs on me (cuffs on me) Yeah Put the cuffs on me (cuffs on me) Go on chain me up, oh Put the cuffs on me Go on chain me up, go on chain me up Put the cuffs on me I'm in trouble, take me to the station Put the cuffs on me

 

Vertaling

"Doe de manchetten op me" Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me Ik ga vuur in de stad zetten U zult mij even op het nieuws zien Als ik niet krijg, kom niet, krijg niet wat ik wil Ik word elke dag dronken Ik kan gewoon niet omgaan nadat je vertrekt Oh, ik hoop dat je een van deze dagen terugkomt Ik kan niet zonder een halo opstaan Ik zit hier vast en doet de dubbele Ik blameer mijn lever op de fles De druk weegt als een anker Ik haat dat liefde mijn toorn werd Ik zou nu teruggaan als ik je kon redden Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me Mijn hart is verbaasd in een situatie Iemand heeft me vrijgemaakt Ik ga nooit naar huis zonder dat je vasthoudt Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me, manchetten op mij Zet de manchetten op me Ja Verloren mijn hoofd, de wereld draait Ik zweer dat ik mijn zonde niet zal betreuren Als ik niet krijg, kom niet, krijg niet wat ik wil Ja Ik heb me nooit echt een schurk gezien Ik dacht dat ik besparen, nooit doden Maar ik blijf door, blijf verder, ga verder Je weet wel Ik kan niet zonder een halo opstaan Ik zit hier vast en doet de dubbele Ik blameer mijn lever op de fles De druk weegt als een anker Ik haat dat liefde mijn toorn werd Ik zou nu teruggaan als ik je kon redden Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me Mijn hart is verbaasd in een situatie Iemand heeft me vrijgemaakt Ik ga nooit naar huis zonder dat je vasthoudt Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me, doe de manchetten op me Ja Zet de boeien op me (manchetten op mij) Ja Zet de boeien op me (manchetten op mij) Ga me ketting op, oh Zet de manchetten op me Ga me ketting op, ga ketting me op Zet de manchetten op me Ik ben in de problemen, breng me naar het station Zet de manchetten op me