Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tiffany shade Songtekst: come softly to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tiffany shade - come softly to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come softly to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tiffany shade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tiffany shade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come softly to me .

Origineel

Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm Mm dooby do (Come softly, darling) (Come softly, darling) (Come softly, darling) (Come softly, darling) (Come softly, darling) (Come to me, stay) (You're my ob-session) (For ever and a day) I want, want you to know I love, I love you so Please hold, hold me so tight All through, all through the night (Speak softly, darling) (Hear what I say) (I love you always) (Always, always) I've waited, waited so long For your kisses and your love Please come, come to me From up, from up above (Come softly, darling) (Come softly, darling) I need, need you so much Wanna feel your warm touch Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm

 

Vertaling

Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm Mm dooby do (Kom zachtjes, schat) (Kom zachtjes, schat) (Kom zachtjes, schat) Kom zachtjes, lieverd Kom zachtjes, schat (Kom bij me, blijf) (Je bent mijn ob-sessie) (For ever and a day) Ik wil, wil dat je weet Ik hou, ik hou zoveel van je Please hold, hold me so tight All through, all through the night (Spreek zachtjes, lieveling) (Hoor wat ik zeg) (Ik hou altijd van je) (Altijd, altijd) Ik heb gewacht, zo lang gewacht Op je kussen en je liefde Kom alsjeblieft, kom naar me toe Van boven, van boven (Kom zachtjes, liefste) (Kom zachtjes, schat) Ik heb je zo nodig, zo hard nodig Ik wil je warme aanraking voelen Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm Mm dooby do, dahm dahm, dahm do dahm ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm do dahm, ooby do Dahm dahm, dahm ooh dahm