Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tiny Songtekst: closer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tiny - closer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van closer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tiny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tiny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals closer .

Origineel

Now I'm thinking maybe, I was stoned I felt my feet lifted off the ground And my heart was screaming And my bones I need you closer As in the middle of the street Then I pretend he is mine to keep Cars are running fast on both sides Of his head, his eyes say Closer closer closer I met him when the sun was down The bar was closed We both have had no sleep My face beneath the street lamp It reveals what it is lonely people seek Closer closer closer And I am close enough to lose Close to the point, where you know that your mind, it can not choose Close enough to lose Close enough To lose your heart

 

Vertaling

Nu denk ik dat ik misschien stoned was. Ik voelde dat mijn voeten van de grond werden getild And my heart was screaming En mijn botten I need you closer Zoals in het midden van de straat Dan doe ik alsof hij van mij is. Auto's rijden hard aan beide kanten Van zijn hoofd, zijn ogen zeggen Dichterbij dichterbij dichterbij Ik ontmoette hem toen de zon onder was De bar was gesloten We hebben allebei niet geslapen Mijn gezicht onder de straatlantaarn Het onthult wat het is dat eenzame mensen zoeken Dichterbij, dichterbij En ik ben dicht genoeg om te verliezen Dicht bij het punt, waar je weet dat je geest, niet kan kiezen Dicht genoeg om te verliezen Dichtbij genoeg Om je hart te verliezen