Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tossers Songtekst: going away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tossers - going away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van going away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tossers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tossers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals going away .

Origineel

I'm going away But I promise to return some day But if I don't I promise to remember you And let us share a drink So that we can remember The way things were when friends were here together Cause our lives are made of memories And they're all we can take with us When we leave this place we're in And as you travel through this world May your path be long and stony And may it lead to the most amazing view I'm going away But I promise to return some day But if I don't I promise to remember you And as you nurse your glass of whiskey And look out onto the skyline Think of me and remember the way we were

 

Vertaling

Ik ga weg. Maar ik beloof dat ik op een dag terug kom Maar als ik dat niet doe, beloof ik dat ik aan je zal denken En laat ons een drankje delen Zodat we ons kunnen herinneren Hoe het was toen vrienden hier samen waren Want onze levens zijn gemaakt van herinneringen En ze zijn alles wat we met ons mee kunnen nemen Wanneer we deze plek waar we zijn verlaten En als je door deze wereld reist Moge je pad lang en stenig zijn En moge het leiden naar het meest verbazingwekkende uitzicht Ik ga weg. Maar ik beloof dat ik op een dag terug kom Maar als ik dat niet doe, beloof ik dat ik aan je zal denken En als je je glas whisky drinkt en uitkijkt op de skyline denk dan aan mij en denk aan hoe we waren