Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tossers Songtekst: good morning da

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tossers - good morning da ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good morning da? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tossers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tossers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good morning da .

Origineel

Goodmornin' Da, oh I'm in gaol I don't need you to try for bail If I know Ma, she'll scream and wail So just lock me up and throw away the keys Well goodbye to my own Dublin dear And goodbye to old St. Brigid's there Well I wasn't born with this, but now I got it like the flu I'm fuckin' useless, so what's the point of impressing you? Goodmornin' Da, oh I'm in gaol I don't need you to try for bail If I know Ma, she'll scream and wail So just lock me up and throw away the keys Well, I'd only fifteen pints but I could not see When them damn skites got a hold of me Well, I could say it was the whiskey, oh, but that it may not be Or just the prospect here of something else to do Goodmornin' Da, oh I'm in gaol I don't need you to try for bail If I know Ma, she'll scream and wail So just lock me up and throw away the keys Well I've always been a problem child And I know that I have been too wild I wasn't born with this, but now I got it like the flu I'm fuckin' useless, so what's the point of impressing you? Goodmornin' Da, oh I'm in gaol I don't need you to try for bail If I know Ma, she'll scream and wail So just lock me up and throw away the keys Well just lock me up and throw away the keys I said just lock me up and throw away the keys!

 

Vertaling

Goedemorgen Da, oh ik zit in de gevangenis Ik heb je niet nodig om borgtocht te vragen Als ik ma ken, zal ze schreeuwen en jammeren Dus sluit me maar op en gooi de sleutels weg Vaarwel aan mijn eigen Dublin schat En vaarwel aan de oude St. Brigid's daar Nou, ik ben hier niet mee geboren, maar nu heb ik het als de griep Ik ben verdomd waardeloos, dus wat heeft het voor zin om indruk op je te maken? Goedemorgen Da, oh ik zit in de gevangenis Ik heb jou niet nodig om borg te vragen. Als ik ma ken, zal ze schreeuwen en jammeren Dus sluit me maar op en gooi de sleutels weg Nou, ik had maar vijftien pinten, maar ik kon het niet zien Toen die verdomde skieten me te pakken kregen Nou, ik zou kunnen zeggen dat het de whisky was, oh, maar dat is het misschien niet Of gewoon het vooruitzicht hier van iets anders te doen Goedemorgen Da, oh ik zit in de gevangenis Ik heb je niet nodig om borgtocht te vragen Als ik ma ken, zal ze schreeuwen en jammeren Dus sluit me maar op en gooi de sleutels weg Nou, ik ben altijd een probleemkind geweest En ik weet dat ik te wild ben geweest Ik ben er niet mee geboren, maar nu heb ik het als de griep Ik ben waardeloos, dus wat heeft het voor zin om indruk op je te maken? Goedemorgen Da, oh ik zit in de gevangenis Ik heb jou niet nodig om borg te vragen. Als ik ma ken, zal ze schreeuwen en jammeren Dus sluit me gewoon op en gooi de sleutels weg Nou, sluit me op en gooi de sleutels weg Ik zei, sluit me op en gooi de sleutels weg.