Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tossers Songtekst: shade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tossers - shade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tossers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tossers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shade .

Origineel

The thunder cracks at the hills and plains The rain does lash at your window pane I am the ghost of your past refrain I'm your conscience, let me in, let me in I'm your conscience, let me in You cannot bear to go on this way You've passed many trials But still you sway You know that something has to change And it's weak to sit in blame, let me in Oh it's weak to sit in blame No, You cannot bear to go on this way You've passed many trials But still you sway You know that something has to change Or like me soon you'll be a ghost, let me in Or soon you'll be a shade

 

Vertaling

De donder kraakt in de heuvels en op de vlakten De regen slaat tegen je ruit Ik ben de geest van je verleden refrein Ik ben je geweten, laat me binnen, laat me binnen Ik ben je geweten, laat me binnen Je kunt het niet verdragen om op deze manier door te gaan Je hebt vele beproevingen doorstaan Maar toch zwalk je Je weet dat er iets moet veranderen En het is zwak om in schuld te zitten, laat me binnen Oh het is zwak om schuldig te zijn Nee, je kunt het niet verdragen om op deze manier door te gaan Je hebt vele beproevingen doorstaan Maar toch zwalk je Je weet dat er iets moet veranderen Of net als ik zal je spoedig een geest zijn, laat me binnen Of binnenkort ben je een schaduw