Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tractors Songtekst: fallin' apart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tractors - fallin' apart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallin' apart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tractors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tractors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallin' apart .

Origineel

Why should I say, "Don't worry, be happy"? To tell the truth I've been worried from the start You know as well as me, we've got trouble with a capital "T" Everything we got is fallin' apart We've got a nineteen-seventy Cadillac sittin' in the driveway If it had new tires, new shocks, new brakes, it still wouldn't start If it ain't one thing, it seems like ten Ain't had no lovin' since I don't know when Everything we got is fallin' apart, so Why should I say, "Don't worry, be happy"? To tell the truth I've been worried from the start You know as well as me, we've got trouble with a capital "T" Everything we got is fallin' apart Every time I think you really, truly love me You do your number on my head and on my heart You've always got a reason to tell me "No" Too early, too late, too fast, too slow Everything we got is fallin' apart Why should I say, "Don't worry, be happy"? To tell the truth I've been worried from the start Honey, you know as well as me, we've got trouble with a capital "T" Everything we got is fallin' apart Everything we got is fallin' apart Everything we got is fallin' apart Why should I say, "Don't worry, be happy"? To tell the truth I've been worried from the start Honey, you know as well as me, we've got trouble with a capital "T" Everything we got is fallin' apart Everything we got is fallin' apart Every dog gone thing we got is fallin' apart

 

Vertaling

Waarom zou ik zeggen, "Maak je geen zorgen, wees gelukkig"? Om de waarheid te zeggen, ik heb me vanaf het begin zorgen gemaakt. Je weet net zo goed als ik, we hebben problemen met een hoofdletter "T" Alles wat we hebben valt uit elkaar We hebben een Cadillac uit 1947 op de oprit staan. Al had ie nieuwe banden, nieuwe schokdempers, nieuwe remmen, dan nog zou ie niet starten Als het niet één ding is, lijken het er wel tien Ain't had no lovin' since I don't know when Alles wat we hebben valt uit elkaar, dus Waarom zou ik zeggen, "Maak je geen zorgen, wees gelukkig"? Om de waarheid te zeggen, ik heb me vanaf het begin zorgen gemaakt Je weet net zo goed als ik, we hebben problemen met een hoofdletter "T" Alles wat we hebben valt uit elkaar Elke keer als ik denk dat je echt, echt van me houdt Je doet je nummer op mijn hoofd en op mijn hart Je hebt altijd een reden om "Nee" tegen me te zeggen Te vroeg, te laat, te snel, te traag Alles wat we hebben valt uit elkaar Waarom zou ik zeggen, "Maak je geen zorgen, wees gelukkig"? Om de waarheid te zeggen, ik heb me vanaf het begin zorgen gemaakt Schat, je weet net zo goed als ik, dat we problemen hebben met een hoofdletter "T" Alles wat we hebben valt uit elkaar Alles wat we hebben valt uit elkaar Everything we got is fallin' apart Waarom zou ik zeggen, "Maak je geen zorgen, wees gelukkig"? Om de waarheid te zeggen, ik heb me vanaf het begin zorgen gemaakt Schat, je weet net zo goed als ik, dat we problemen hebben met een hoofdletter "T" Everything we got is fallin' apart Everything we got is fallin' apart Alles wat we hebben valt uit elkaar