Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tractors Songtekst: the world's biggest fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tractors - the world's biggest fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the world's biggest fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tractors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tractors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the world's biggest fool .

Origineel

Never thought I'd ever be best in the world at anything Like Babe Ruth with a bat or Muhammad Ali in the ring But that was before you came my way and made me all I am today Bigger they come harder they fall and me I'm the biggest fool of all Next stop just up ahead a treat for all the family The world's largest broken heart on display for all to see Get the Guinness Book folks on the phone It's a new world's record for bein' alone Bigger they come harder they fall and me I'm the biggest fool of all I'm the world's biggest fool everybody knows my name Folks all come from miles around just to see me hit the ground Just to watch me take a fall I'm the world's biggest fool that's my claim to fame From Tennessee to Tokyo I've hit a new record low I'm the biggest fool of all I'm the world's biggest fool... Tennessee to Tokyo I've hit a new record low I'm the biggest fool of all

 

Vertaling

Nooit gedacht dat ik ooit ergens de beste in zou zijn. Zoals Babe Ruth met een knuppel of Muhammad Ali in de ring Maar dat was voordat jij op mijn pad kwam en me maakte tot wat ik nu ben Groter ze komen harder ze vallen en ik ben de grootste dwaas van allemaal De volgende halte is een traktatie voor de hele familie s Werelds grootste gebroken hart, te zien voor iedereen. Bel de mensen van het Guinness Book. Het is een nieuw wereldrecord voor alleen zijn Groter ze komen harder ze vallen en ik ben de grootste dwaas van allemaal Ik ben 's werelds grootste dwaas iedereen kent mijn naam Mensen komen van heinde en verre om mij de grond te zien raken alleen maar om me te zien vallen Ik ben 's werelds grootste dwaas dat is mijn aanspraak op roem Van Tennessee tot Tokio heb ik een nieuw laagterecord bereikt Ik ben de grootste dwaas van allemaal Ik ben 's werelds grootste dwaas... Van Tennessee tot Tokio heb ik een nieuw laagterecord bereikt Ik ben de grootste dwaas van allemaal