Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the triffids Songtekst: bright lights big city

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the triffids - bright lights big city ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bright lights big city? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the triffids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the triffids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bright lights big city .

Origineel

Bright lights big city Burned my baby's eyes And like a fool I swallowed My baby's lies I followed her round like a dog Et up her lies like a hog And just as I'm set to explode She says Daddy don't leave me Newsman says people like her Are born under a bad sign They said they found a knife In my baby's hands Well I was not there at the time But agterwards I read the headlines She looks up at me with those brown eyes Says Daddy don't leave me Believe me I climb to the top of a no-tree hill Stare hard as I can at the sun I say why did you have to rise today ? And what did she mean to you anyway ? It will take a strong anaesthetic To keep her away Nightly I rinse out my blood To clean off the mark she made I'm going back home now To be of some help, be of some good For a while then I could have been a goner I could have been lost for good Bright Lights! Drink up, it's getting Dimmer now! Bright Lights! Getting darker now Bright lights big city Burned my baby's eyes And like a fool I swallowed My baby's lies I followed her round like a lap-dog Et up her lies like a sap-hog And just as I'm set to explode She says Daddy don't leave me Leave me, don't believe me Don't leave me

 

Vertaling

Felle lichten, grote stad Brandde mijn baby's ogen En als een dwaas slikte ik Mijn baby's leugens Ik volgde haar rond als een hond En slikte haar leugens als een varken En net als ik op het punt sta te ontploffen Ze zegt papa verlaat me niet Newsman zegt dat mensen zoals zij Onder een slecht teken geboren zijn Ze zeiden dat ze een mes vonden In mijn baby's handen Nou, ik was er toen niet bij Maar later las ik de krantenkoppen Ze kijkt naar me op met die bruine ogen Zegt papa verlaat me niet Geloof me. Ik klim naar de top van een heuvel zonder bomen Staar zo hard als ik kan naar de zon Ik zeg waarom moest je vandaag opstaan? En wat betekende ze eigenlijk voor je ? Er is een sterke verdoving voor nodig om haar weg te houden. s Nachts spoel ik mijn bloed weg Om de afdruk die ze maakte weg te wassen. Ik ga nu terug naar huis. Om wat hulp te bieden, wat goeds te doen Voor een tijdje dan had ik er geweest kunnen zijn Ik had voorgoed verloren kunnen zijn Heldere lichten. Drink op, het wordt Dimmer nu! Heldere lichten! Het wordt nu donkerder Felle lichten in de grote stad Brandde mijn baby's ogen En als een dwaas slikte ik Mijn baby's leugens Ik volgde haar rond als een schoothondje Ik slikte haar leugens als een sukkel En net als ik op het punt sta te ontploffen Ze zegt Papa verlaat me niet Verlaat me niet, geloof me niet Verlaat me niet