Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the triffids Songtekst: dear miss lonely hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the triffids - dear miss lonely hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear miss lonely hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the triffids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the triffids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear miss lonely hearts .

Origineel

I stumble home at an ungodly hour. I pass out lying under The shower Look at the blood. Dear me, I must have cut myself Can't for the life of me think how I cut myself Just because I'm more level headed than you Don't mean I don't feel the same way you do Even the vermin you scrape from your shoe Even the vermin that you scrape from your shoe Dear Miss Lonelyhearts I'm more afraid than anybody else I feel more pain than anybody else tonight Tonight Bank teller slams dollar bills in my hand Bank teller slams dollar bills in my hand Bank teller slams dollar bills in my hand He speaks the kind of language I understand And it's nothing that sickness won't cure And it's nothing that sickness won't cure Stumble home at an ungodly hour. I pass out lying under the Shower Look at the blood. Dear me, I must have cut myself Can't for the life of me think how I cut myself Dear Miss Lonelyhearts I'm more afraid than anybody else I feel more pain than anybody else tonight Tonight

 

Vertaling

Ik strompel naar huis op een goddeloos uur. Ik val flauw liggend onder de douche Kijk naar het bloed. Lieve hemel, ik moet me gesneden hebben. Ik kan me niet voorstellen hoe ik mezelf heb gesneden Alleen omdat ik nuchterder ben dan jij wil niet zeggen dat ik niet hetzelfde voel als jij Zelfs het ongedierte dat je van je schoen schraapt Zelfs het ongedierte dat je van je schoen schraapt Lieve Miss Lonelyhearts Ik ben banger dan wie ook Ik voel meer pijn dan wie dan ook vanavond Vanavond Bankbediende gooit dollarbiljetten in mijn hand Bankbediende slaat dollarbiljetten in mijn hand De bankbediende slaat de biljetten in mijn hand Hij spreekt de taal die ik begrijp En het is niets dat ziekte niet zal genezen En het is niets dat ziekte niet zal genezen Strompel naar huis op een goddeloos uur. Ik val flauw liggend onder de Douche Kijk naar het bloed. Lieve hemel, ik moet me gesneden hebben. Ik kan me niet voorstellen hoe ik me gesneden heb. Lieve Miss Lonelyhearts Ik ben banger dan wie ook Ik voel meer pijn dan wie dan ook vanavond Vanavond