Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the triffids Songtekst: hometown farewell kiss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the triffids - hometown farewell kiss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hometown farewell kiss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the triffids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the triffids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hometown farewell kiss .

Origineel

My eyes are filled with light My feet can't touch the ground From up here I can see the sight Of my hometown city burning down Now it blazes for me house by house And my legs they buckle under me But I don't mind, t sing the old song of joy For I know why and why it had to be Higher, let the flames grow higher Erase my name from your lips as we kiss Higher, let the flames grow higher Now there's one soul less on your fiery list Now there's one soul less on your fiery list Now I drive familiar smoky streets I know this town, I know where to turn All the while I kept a road map in my head I just came back to see the people and their houses burn One soul less on your fiery list Hometown farewell This is my homekown farewell kiss

 

Vertaling

Mijn ogen zijn gevuld met licht Mijn voeten kunnen de grond niet raken Vanaf hier kan ik het zicht zien Van mijn geboortestad die afbrandt Nu brandt het voor mij huis na huis En mijn benen knikken onder mij Maar ik vind het niet erg, ik zing het oude lied van vreugde Want ik weet waarom en waarom het zo moest zijn Hoger, laat de vlammen hoger worden Wis mijn naam van je lippen als we kussen Hoger, laat de vlammen hoger groeien Nu is er een ziel minder op je vurige lijst Nu is er een ziel minder op je vurige lijst Nu rij ik door bekende rokerige straten Ik ken deze stad, ik weet waar ik heen moet Al die tijd hield ik een wegenkaart in mijn hoofd Ik kwam alleen terug om de mensen en hun huizen te zien branden. Een ziel minder op je vurige lijst Vaarwel geboortestad Dit is mijn thuisstad afscheidskus