Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the troggs Songtekst: say darlin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the troggs - say darlin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say darlin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the troggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the troggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say darlin’ .

Origineel

Say darlin', you're tearing me apart What did I do to you to break your heart ? I didn't mean, was it something I said ? I only asked you where you've been and you flushed out your head Oh honey, that just is untrue The only girl I thought about the last night was you That jealous heart just keeps you out of the mood The music you've got feeling, you was out of tune Say baby, you're drivin' me insane Will I ever be the same again ? Just how long to take to get true to you ? I even made a promise to be good and straight and true Come on, lover, what's on your mind ? You know that you can talk to me, I won't be unkind Tell me if you think I'm only shooting a line 'Cause while you play your heart'll get the rest in time Do do do do ... Come on, lover, what's on your mind ? You know that you can talk to me, I won't be unkind Tell me if you think I'm only shooting a line 'Cause while you play your heart'll get the rest in time

 

Vertaling

Zeg schat, je maakt me kapot Wat heb ik je aangedaan om je hart te breken? Ik bedoelde niet, was het iets wat ik zei? Ik vroeg je alleen waar je geweest was en je trok je hoofd in. Lieverd, dat is gewoon niet waar. Het enige meisje waar ik de laatste nacht aan dacht was jij. Dat jaloerse hart houdt je gewoon uit de stemming The music you've got feeling, you was out of tune Zeg schat, je maakt me gek Zal ik ooit weer dezelfde zijn? Hoe lang duurt het om trouw aan je te worden? Ik heb zelfs een belofte gedaan om goed, eerlijk en waar te zijn. Kom op, liefje, waar denk je aan? Je weet dat je met me kunt praten, ik zal niet onaardig zijn. Zeg het me als je denkt dat ik maar een lijntje trek. Want terwijl jij speelt, krijgt je hart op tijd de rest. Do do do do ... Kom op, liefje, waar denk je aan? Je weet dat je met me kunt praten, ik zal niet onaardig zijn. Zeg het me als je denkt dat ik maar een lijntje trek. Want terwijl jij speelt, krijgt je hart op tijd de rest.