Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the troggs Songtekst: your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the troggs - your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the troggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the troggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your love .

Origineel

The more I have The more I want The more I have The more I want Your love, your love The more I have The more I want The more I have The more I want Your love, your love I want to kiss you, baby And hold you tight Oh how I miss you, baby When you're out of sight Out of sight, out of sight The more I have The more I want The more I have The more I want Your love, your love I want to kiss you, baby And hold you tight Oh how I miss you, baby When you're out of sight Out of sight, out of sight The more I have The more I want The more I have The more I want Your love, your love Your love, your love

 

Vertaling

Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Jouw liefde, jouw liefde Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Jouw liefde, jouw liefde Ik wil je kussen, schatje En je stevig vasthouden Oh hoe ik je mis, baby When you're out of sight Uit het zicht, uit het zicht Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Hoe meer ik heb Hoe meer ik wil Jouw liefde, jouw liefde Ik wil je kussen, schatje En je stevig vasthouden Oh hoe ik je mis, baby When you're out of sight Uit het zicht, uit het zicht Hoe meer ik heb The more I want Hoe meer ik heb The more I want Jouw liefde, jouw liefde Jouw liefde, jouw liefde