Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the twilight singers Songtekst: last temptation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the twilight singers - last temptation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last temptation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the twilight singers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the twilight singers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last temptation .

Origineel

Everytime I think of you I get the same old sinking feeling I think of a garden, so still I think of a cross upon a hill And I think you know what I'm sayin' So as these chords descend So I shall follow them They holler "catch me if you can" They holler "catch me, holler "catch me" Baby, I'm goin' down Get yer hands up off me, girl I think I know my way around by now They come to the party One by one Until it's done, until it's done My enemy You must think you have the best of me But you must know me to be vain To leave this undone would be such a shame

 

Vertaling

Elke keer als ik aan je denk krijg ik hetzelfde gevoel van wegzinken Ik denk aan een tuin, zo stil Ik denk aan een kruis op een heuvel And I think you know what I'm sayin' So as these chords descend So I shall follow them They holler "catch me if you can" They holler "catch me, holler "catch me" Baby, I'm goin' down Haal je handen van me af, meisje Ik denk dat ik mijn weg nu wel weet Ze komen naar het feest een voor een Tot het gedaan is, tot het gedaan is Mijn vijand. Je moet denken dat je het beste met me voor hebt Maar je moet weten dat ik ijdel ben Om dit ongedaan te laten zou zo'n schande zijn