Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the twilight singers Songtekst: underneath the waves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the twilight singers - underneath the waves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van underneath the waves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the twilight singers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the twilight singers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals underneath the waves .

Origineel

Take me to a place, high above the tide Underneath the waves, where I can come inside A reveille, told in fractured time Only in this way, will I become alive fill me with your love, I'm standing by You and you alone, don't ask me why There's an inner place, I cannot find so s-o-l, and petrified So, everytime, you blow your mind I wait for you, you never come You're bleeding through, I must be numb And you are just a dream, I cannot find From under what you see, don't ask me why don't leave it alone, my love, my wreckage I ain't to weak to run, tho slow, I'm coming once I count the numbers down, to the end or there around Free or thus, forever bound, for forever's coming down And finally... fill me with your love, I'm by your side You and you alone, don't ask me why For you I will be there, I just can't hide From way beyond the glare, I'll tell you why

 

Vertaling

Breng me naar een plek, hoog boven het getij Onder de golven, waar ik binnen kan komen Een reveille, verteld in gebroken tijd Alleen op deze manier, zal ik tot leven komen vul me met je liefde, ik sta klaar Jij en jij alleen, vraag me niet waarom Er is een innerlijke plaats, die ik niet kan vinden zo s-o-l, en versteend Dus, elke keer, blaas je je geest Ik wacht op je, je komt nooit Je bloedt door, ik moet verdoofd zijn En jij bent maar een droom, ik kan je niet vinden Van onder wat je ziet, vraag me niet waarom laat het niet alleen, mijn liefde, mijn wrak Ik ben niet te zwak om te rennen, alhoewel langzaam, ik kom als ik de nummers tel, naar het einde of daar omheen Vrij of zo, voor altijd gebonden, want voor altijd komt naar beneden En tenslotte... vul me met je liefde, ik ben aan je zijde Jij en jij alleen, vraag me niet waarom Voor jou zal ik er zijn, ik kan me niet verbergen Van ver voorbij de verblinding, zal ik je vertellen waarom