Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the two of us Songtekst: devil in her heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the two of us - devil in her heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devil in her heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the two of us! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the two of us en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devil in her heart .

Origineel

She's got the devil in her heart But her eyes they tantalize She's gonna tear your heart apart Oh her lips they really thrill me I'll take my chances For romance is So important to me She'll never hurt me She won't desert me She's an angel sent to me She's got the devil in her heart No, no, this I can't believe She's gonna tear your heart apart No, no nay will she deceive I can't believe that she'll ever ever go Not when she hugs and says she loves me so She'll never hurt me She won't desert me Listen can't you see She's got the devil in her heart Oh, no, no, no, this I can't believe She's gonna tear your heart apart No no nay will she deceive Don't take chances if your romance is So important to you She'll never hurt me She won't desert me She's an angel sent to me She's got the devil in her heart Oh, no, no, no, no this I can't believe She's gonna tear your heart apart No, no nay will she deceive She's got the devil in her heart No she's an angel sent to me She's got the devil in her heart No she's an angel sent to me

 

Vertaling

Ze heeft de duivel in haar hart Maar haar ogen zijn verleidelijk Ze zal je hart verscheuren Oh, haar lippen brengen me in vervoering I'll take my chances Want romantiek is zo belangrijk voor me Ze zal me nooit pijn doen Ze zal me niet verlaten Ze is een engel die naar me gestuurd is Ze heeft de duivel in haar hart Nee, nee, dit kan ik niet geloven Ze zal je hart verscheuren Nee, nee nee zal ze bedriegen Ik kan niet geloven dat ze ooit zal gaan Niet als ze knuffelt en zegt dat ze zoveel van me houdt Ze zal me nooit pijn doen Ze zal me niet verlaten Luister, zie je het niet? Ze heeft de duivel in haar hart Oh, nee, nee, nee, dit kan ik niet geloven Ze zal je hart verscheuren Nee, nee, nee, ze zal je bedriegen Neem geen risico's als je romantiek zo belangrijk voor je is Ze zal me nooit pijn doen Ze zal me niet verlaten Ze is een engel naar mij gestuurd Ze heeft de duivel in haar hart Oh, nee, nee, nee, nee dit kan ik niet geloven Ze zal je hart verscheuren Nee, nee, nee zal ze bedriegen Ze heeft de duivel in haar hart Nee, ze is een engel die naar mij gestuurd is Ze heeft de duivel in haar hart Nee, ze is een engel die naar mij gestuurd is