Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the tyrants in therapy Songtekst: anna (go to him)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the tyrants in therapy - anna (go to him) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anna (go to him)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the tyrants in therapy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the tyrants in therapy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anna (go to him) .

Origineel

Anna, You come and ask me, girl, To set you free, girl, You say he loves you more than me, So I will set you free, Go with him. Go with him. [Chorus] Anna, Girl, before you go now, I want you to know, now, That I still love you so, But if he loves you mo', Go with him. All of my life, I've been searchin' for a girl To love me like I love you. Oh, now, but every girl I've ever had, Breaks my heart and leaves me sad. What am I, what am I supposed to do. Anna, Just one more thing, girl. You give back your ring to me, and I will set you free, Go with him. [Chorus] All of my life, I've been searchin' for a girl To love me like I love you. Oh, now, but every girl I've ever had, Breaks my heart and leaves me sad. What am I, what am I supposed to do.

 

Vertaling

Anna, Je komt en vraagt me, meisje, Om je te bevrijden, meisje, Je zegt dat hij meer van je houdt dan van mij, Dus zal ik je bevrijden, Ga met hem mee. Ga met hem mee. [refrein] Anna, Meisje, voordat je nu gaat, wil ik dat je weet.., dat ik nog steeds van je hou, Maar als hij meer van je houdt, Ga met hem mee. Mijn hele leven, heb ik gezocht naar een meisje Om van me te houden zoals ik van jou hou. Oh, nu, maar elk meisje dat ik ooit heb gehad, breekt mijn hart en laat me verdrietig achter. Wat moet ik, wat moet ik doen. Anna, Nog een ding, meisje. Geef me je ring terug, en ik laat je vrij, Ga met hem mee. [refrein] Mijn hele leven.., heb ik gezocht naar een meisje die van me houdt zoals ik van jou hou. Oh, nu, maar elk meisje dat ik ooit heb gehad, Breekt mijn hart en laat me verdrietig achter. Wat moet ik, wat moet ik doen.