Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the undertones Songtekst: sin of pride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the undertones - sin of pride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sin of pride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the undertones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the undertones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sin of pride .

Origineel

The sin of pride keeps me from walking away - don't walk away To join the lines of gods who think of nothing to say - think what to say The talk of war won't scare my intentions away - don't walk away But talk of love and kiss these ribbons today - think what to say The cost of love might make these presents seem small - don't walk away But with the thoughts inside that wouldn't matter at all - think what to say And I've lost all my friends to be yours But pride'll still meet me I'm sure And stop me from feeling so hurt Pride'll still meet Wanting my love - come closer love To want me - come closer love Keeping that love - come closer love Just for me - come closer love I've lost ... The sin of pride keeps me from walking away - don't walk away But keeps inside the things I wanted to say - think what to say A look of love leads me from hate to despair - don't walk away I look at love it says I shouldn't be there - think what to say So she goes again

 

Vertaling

De zonde van trots weerhoudt me ervan weg te lopen - loop niet weg Om me aan te sluiten bij de rijen goden die niets te zeggen hebben - denk wat te zeggen Het praten over oorlog zal mijn bedoelingen niet wegjagen - loop niet weg Maar praat over liefde en kus deze linten vandaag - bedenk wat je moet zeggen De prijs van liefde kan deze cadeaus klein doen lijken - loop niet weg Maar met de gedachten binnenin zou dat helemaal niet uitmaken - denk wat je moet zeggen En ik heb al mijn vrienden verloren om de jouwe te zijn Maar trots zal me nog steeds ontmoeten, daar ben ik zeker van En me ervan weerhouden me zo gekwetst te voelen Trots zal me nog steeds ontmoeten Om mijn liefde te willen - kom dichterbij liefde Om mij te willen - kom dichterbij liefde Die liefde houden - kom nader liefhebben Alleen voor mij - kom nader liefhebben Ik heb verloren... De zonde van trots weerhoudt me ervan weg te lopen - loop niet weg Maar houdt binnen de dingen die ik wilde zeggen - denk wat te zeggen Een blik van liefde leidt me van haat naar wanhoop - loop niet weg Een blik van liefde zegt dat ik daar niet moet zijn - denk na wat je moet zeggen Zo gaat ze weer