Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the unseen guest Songtekst: let me in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the unseen guest - let me in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the unseen guest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the unseen guest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me in .

Origineel

The days run together They crowd at your front gate But you can't let them in So you tell them to wait And one by one They file up the driveway And your bell is still ringing As down goes the day So you take off your shoes And you turn up the volume And they all go to sleep While you're safe in your room And in your bed at night A stranger sleeps beside And she opens your wardrobe And she fumbles inside [Chorus] Let me in, let me in Or ill blow your house down Let me in, let me in Cause there's snow on the ground I won't wait here forever And then you will see You should never say never 'Cause I sow what you reap They huddle on your doorstep As the clouds start to break And they scratch at your windows And they bang on your gate And they walk on your doormat With wet muddy shoes And now and then the lights go out 'Cause they've stolen the fuse And sometimes in the night You answer the phone And they breathe down the line Just to see if you're home They sing in your garden Like dogs when the fight And the noise that they make Drills holes in the night [Chorus]

 

Vertaling

De dagen komen samen Ze verdringen zich bij je voordeur Maar je kunt ze niet binnenlaten Dus zeg je dat ze moeten wachten En één voor één lopen ze de oprit op En je bel rinkelt nog steeds As down goes the day Dus je doet je schoenen uit And you turn up the volume En ze gaan allemaal slapen Terwijl jij veilig in je kamer bent En 's nachts in je bed Slaapt een vreemde naast je En ze opent je kleerkast En ze rommelt erin [refrein] Let me in, let me in Of ik blaas je huis omver Let me in, let me in Cause there's snow on the ground I won't wait here forever En dan zul je zien Je moet nooit nooit zeggen Want ik zaai wat jij oogst Ze staan op je stoep Als de wolken beginnen te breken En ze krabben aan je ramen En ze bonzen op je poort En ze lopen op je deurmat Met natte modderige schoenen En af en toe gaan de lichten uit Omdat ze de zekering hebben gestolen En soms in de nacht Neem je de telefoon op En ze ademen langs de lijn Gewoon om te zien of je thuis bent Ze zingen in je tuin Zoals honden als ze vechten En het lawaai dat ze maken Boort gaten in de nacht [refrein]