Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the veronicas Songtekst: take me on the floor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the veronicas - take me on the floor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me on the floor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the veronicas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the veronicas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me on the floor .

Origineel

The lights are out and I barely know you. We're going up and the place is slowing down. I knew you'd come around. You captivated me, something about you's got me. I was lonely now you make me feel alive. Will you be mine tonight. Take me on the floor. I can't take it any more. I want you I want you I want you to show me love. Just take me on the floor. I can give you more. You kill me you kill me you kill me with your touch. My heart is racing as you're moving closer. You take me higher with every breath I take. Would it be wrong to stay. One look at you and I know what you're thinking. Time's a bitch and my heart is sinking down. You turn me inside out. Take me on the floor. I can't take it any more. I want you I want you I want you to show me love. Just take me on the floor. I can give you more. You kill me you kill me you kill me with your touch. I wanna kiss a girl. I wanna kiss a girl. I wanna kiss a boy. I wanna.... I wanna kiss a girl. I wanna kiss a girl. I wanna kiss a boy. I wanna kiss kiss kiss kiss. Take me on the floor. I can't take it any more. I want you I want you I want you to show me love. Just take me on the floor. I can give you more. You kill me. you kill me. you kill me please don't stop

 

Vertaling

De lichten zijn uit en ik ken je nauwelijks. We gaan omhoog en de plaats wordt langzamer. Ik wist dat je langs zou komen. Je hebt me betoverd, iets aan jou heeft me. Ik was eenzaam, nu voel ik me levend door jou. Wil je vannacht de mijne zijn. Neem me op de grond. Ik kan er niet meer tegen. Ik wil je, ik wil je, ik wil dat je me liefde toont. Neem me op de grond. Ik kan je meer geven. Je vermoordt me je vermoordt me je vermoordt me met je aanraking. Mijn hart gaat tekeer als je dichterbij komt. Je brengt me hoger met elke ademtocht die ik neem. Zou het verkeerd zijn om te blijven. Eén blik op je en ik weet wat je denkt. Time's a bitch en mijn hart zakt naar beneden. Je keert me binnenstebuiten. Neem me op de grond. Ik kan er niet meer tegen. Ik wil je. Ik wil dat je me liefde toont. Neem me gewoon op de grond. Ik kan je meer geven. Je vermoordt me je vermoordt me je vermoordt me met je aanraking. Ik wil een meisje kussen. Ik wil een meisje kussen. Ik wil een jongen kussen. Ik wil .... Ik wil een meisje kussen. Ik wil een meisje kussen. Ik wil een jongen kussen. Ik wil een kus kus kus. Neem me op de grond. Ik kan er niet meer tegen. Ik wil je. Ik wil dat je me liefde toont. Neem me gewoon op de grond. Ik kan je meer geven. Je vermoordt me. je vermoordt me. je vermoordt me alsjeblieft stop niet