Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the veronicas Songtekst: this is how it feels

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the veronicas - this is how it feels ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is how it feels? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the veronicas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the veronicas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is how it feels .

Origineel

You keep calling my phone nonstop. Don’t you know I won’t pick it up. You never leave a message. Look how you’ve changed. You got nothing to say. Getting in my way. Show up at my house. You’re getting so obsessive. Like I have time for you. Wasn’t it me you didn’t want?. Wasn’t it me who was hanging on?. Now I’m done but before I go. I want you to know. Chorus: This is how it feels. When you wait for a call. And it never comes. Lying awake at night. Cuz you miss someone. This is how it feels. When the trust you had is broken. And you’re left to burn. With your heart wide open. You want to meet up to tell me why. Why & how. You had the heart to fuck up my whole life. That’s just so you. Now I’ve moved on. Found myself. And maybe I won’t forgive. I’ll just forget you lived. And I hope it hurts. Wasn’t it me you tried to blame?. Wasn’t it me you threw away?. But before you go. There’s something you should know. Chorus. You taught me how to hate you. And I was so in love. When I tried to save us. It was not enough. So what the hell is different. Cuz now that I am gone. You’re crawling back to tell me. I’m the one. This is how it feels. Chorus. Do you only want me?. Cuz you can’t have me. Do you only want me?. Cuz I’m gone. (Repeat 3X)

 

Vertaling

Je blijft mijn telefoon maar bellen. Weet je niet dat ik niet opneem. Je laat nooit een bericht achter. Kijk hoe je veranderd bent. Je hebt niets te zeggen. Je loopt me in de weg. Kom naar mijn huis. Je wordt zo obsessief. Alsof ik tijd voor je heb. Was ik het niet die je niet wilde? Was ik het niet die aan je hing? Nu ben ik klaar, maar voor ik ga. wil ik dat je weet. Refrein: Dit is hoe het voelt. Wanneer je wacht op een telefoontje. En het nooit komt. s Nachts wakker liggen. Omdat je iemand mist. Dit is hoe het voelt. Wanneer het vertrouwen dat je had is verbroken. En je achterblijft om te branden. Met je hart wijd open. Je wilt afspreken om me te vertellen waarom. Waarom en hoe. Je had het hart om mijn hele leven te verkloten. Zo ben je gewoon. Nu ben ik verder gegaan. Ik heb mezelf gevonden. En misschien zal ik je niet vergeven. Ik zal gewoon vergeten dat je leefde. En ik hoop dat het pijn doet. Was ik het niet die je de schuld probeerde te geven? Was ik het niet die je weggooide? Maar voor je gaat. Er is iets dat je moet weten. Refrein. Je leerde me je te haten. En ik was zo verliefd. Toen ik ons probeerde te redden. Het was niet genoeg. Dus wat is er in godsnaam anders. Want nu dat ik weg ben. Je kruipt terug om me te vertellen. Ik ben de enige. Dit is hoe het voelt. Refrein. Wil je alleen mij? Omdat je me niet kunt krijgen. Wil je alleen mij? Cuz I'm gone. (Herhaal 3X)