Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the verve Songtekst: gravity grave [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the verve - gravity grave [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gravity grave [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the verve! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the verve en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gravity grave [live] .

Origineel

Thank you This is our last one today Hope we get into a bit of a groove with it Get back, get back again and again I've been here since I can remember when My life is a boat, being blown by you With nothing ahead, just the deepest blue... To me you're like a setting sun You shine then you're gone To me you're like a setting sun You shine then you're gone Come back, come back again and again I've been here since I can remember when Your world just spins whilst mine stands still Nothing's changed in my gravity grave To me you're like a setting sun You shine then you're gone To me you're like a setting sun You shine then you're gone To me you're like a setting sun You shine then you're gone To me you're like a setting sun You shine then you're gone But I want my life So bright it burns my eyes Sounds like the perfect way To end my life To me you're like a setting sun... To me you're like a setting sun... Get it on Get it on Whatever you want Whatever you want Whatever you want Whatever you want I'm gonna get me somehow Whatever you want Whatever you want I'm gonna get me somehow Whatever you want Whatever you want I'm gonna get me somehow Come on Come on Come on... Whatever you want Whatever you want Load up Load up Load up Load up Nothing's changed in my gravity grave My own world's stopped Your's still spins We could go up one more time We could go up one more One more One more One core One more One more One more Come on But we gotta go We got one minute left Come on We got one minute left Come on One minute One minute... Thank you Have a good weekend, all right?

 

Vertaling

Dank je. Dit is onze laatste vandaag. Ik hoop dat we een beetje in de groef raken. Kom terug, kom terug opnieuw en opnieuw Ik ben hier al sinds ik me kan herinneren Mijn leven is een boot, geblazen door jou Met niets in het verschiet, alleen het diepste blauw... Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Kom terug, kom terug opnieuw en opnieuw Ik ben hier al sinds ik me kan herinneren Jouw wereld draait rond terwijl de mijne stilstaat Er is niets veranderd in mijn graf Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Voor mij ben je als een ondergaande zon Je schijnt en dan ben je weg Maar ik wil mijn leven Zo helder dat het mijn ogen verbrandt Klinkt als de perfecte manier Om mijn leven te beëindigen Voor mij ben je als een ondergaande zon... Voor mij ben je als een ondergaande zon... Kom maar op Kom maar op Wat je maar wilt Wat je maar wilt Wat je maar wilt Wat je maar wilt Ik krijg me wel op een of andere manier Wat jij wilt Wat je maar wilt Ik krijg me wel op een of andere manier Wat je maar wilt Wat je maar wilt I'm gonna get me somehow kom op Kom op. Kom op... Wat je maar wilt Wat je maar wilt Inladen Inladen Inladen Laden Er is niets veranderd in mijn zwaartekrachtgraf Mijn eigen wereld is gestopt Die van jou draait nog steeds We kunnen nog één keer omhoog We could go up one more Nog één keer Nog één keer Een kern Nog een keer Nog één. Nog één. Kom op. Maar we moeten gaan We hebben nog één minuut. Kom op. We hebben nog één minuut. Kom op. Een minuutje. Een minuutje... Dank u. Heb een goed weekend, oké?