Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the verve Songtekst: life's an ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the verve - life's an ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van life's an ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the verve! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the verve en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals life's an ocean .

Origineel

Life's an ocean. Too much commotion, too much emotion. Dragging me down. Living for today, don't have time to pray. Ready for the game. Take a line of fickle flame. Imagine the future. Woke up with a scream. I was buying some feelings. From a vending machine. Say that I will see. Something more than I have. There's something inside of me. Crying out for something else. And if someone hears my scream. Put it in a letter to me. Slippery slidey road down. Life's an ocean too much commotion. Not enough emotion to satisfy me. Slippery slidey road down. It's slippery slidey road down. Hold my hand and we'll walk down. Dry those eyes and we'll walk down. Slippery slidey road down. Life's an ocean, life's an ocean. Too much commotion, too much emotion

 

Vertaling

Het leven is een oceaan. Te veel commotie, te veel emotie. Slepen me naar beneden. Leef voor vandaag, heb geen tijd om te bidden. Klaar voor het spel. Neem een lijn van wispelturige vlam. Stel je de toekomst voor. Werd wakker met een schreeuw. Ik was wat gevoelens aan het kopen. Uit een automaat. Zeggen dat ik zal zien. Iets meer dan ik heb. Er is iets in mij. Schreeuwt om iets anders. En als iemand mijn schreeuw hoort. Zet het in een brief aan mij. Glibberige glibberige weg naar beneden. Het leven is een oceaan met te veel commotie. Niet genoeg emotie om me tevreden te stellen. Gladde glibberige weg naar beneden. Het is een glibberige weg naar beneden. Hou mijn hand vast en we lopen naar beneden. Droog die ogen en we lopen naar beneden. Glibberige weg naar beneden. Het leven is een oceaan, het leven is een oceaan. Te veel commotie, te veel emotie