Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the walker brothers Songtekst: young man cried

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the walker brothers - young man cried ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van young man cried? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the walker brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the walker brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals young man cried .

Origineel

Engel-Franz It's funny A million little things still run through my mind The dream is, it's getting late But time has left me behind I find that everything I lived, I lived for you Everything I did, I did for you Youre gone again, and a young man cried for you Your face I still see on a pillow In a grey sleepy dawn It's over, the cat's on that pillow Wondering where the girls gone I start to think about the things you used to say I keep letting dreams get in my way You're gone again, and a young man cried today My own shadows surround me They won't go away I keep hearing your voice And I cry out your name You're gone again, and a young man cried today

 

Vertaling

Engel-Franz Het is grappig Een miljoen kleine dingen gaan nog steeds door mijn hoofd De droom is, het wordt laat Maar de tijd heeft me achter gelaten Ik vind dat alles wat ik leefde, ik voor jou leefde Alles wat ik deed, deed ik voor jou Je bent weer weg, en een jonge man huilde om je Je gezicht zie ik nog steeds op een kussen In een grijze slaperige dageraad Het is voorbij, de kat ligt op dat kussen Ik vraag me af waar de meisjes zijn gebleven Ik begin te denken aan de dingen die je altijd zei Ik blijf dromen in de weg laten staan Je bent weer weg, en een jonge man huilde vandaag Mijn eigen schaduwen omringen me Ze willen niet weggaan Ik blijf je stem horen En ik roep je naam uit Je bent weer weg, en een jonge man huilde vandaag