Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the waterboys Songtekst: blues for your baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the waterboys - blues for your baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blues for your baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the waterboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the waterboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blues for your baby .

Origineel

Well, Mister Saxman, how do you do? There's nobody here but me and you You've been blowin' all night I know and you need your rest But before you go to bed, man, I've got one request You played a blues for your baby Now play a blues for me You played a blues for your baby Now play a blues for me Ah, Mister Saxman, don't be shy Don't be complaining that your mouth is dry I got a bottle of something right here in my coat Stone guaranteed to lubricate your throat You played a blues for your baby Now play a blues for me You played a blues for your baby Now play a blues for me Now, Mister Saxman, I know you play your horn Like every shred of your soul was tattered and torn You can make it sound like crying You make it sound like a full flood of tears Bring that thing over here Let me hear you play it for the lost and the lonely Play it for the tricked and misused I want to hear you play it for every storm-blown disappointed soul For every heart that's been abused Let me hear you play it for all the women in the world And make it blue And Mister Saxman, play it for me Because I'm hurting too You played a blues for your baby Now play a blues for me You played a blues for your baby Now play a blues for me

 

Vertaling

Wel, Meneer Saxman, hoe maakt u het? Er is hier niemand behalve u en ik. Ik weet dat u de hele nacht heeft liggen blowen en u heeft uw rust nodig. Maar voor je naar bed gaat, man, heb ik een verzoek Je speelde blues voor je baby Speel nu een blues voor mij Je speelde blues voor je baby Speel nu een blues voor mij Ah, Mister Saxman, wees niet verlegen Klaag niet dat je mond droog is Ik heb een fles met iets hier in mijn jas Stone guaranteed to lubricate your throat You played a blues for your baby Speel nu een blues voor mij You played a blues for your baby Speel nu de blues voor mij Nou, Mister Saxman, ik weet dat u op uw hoorn speelt Like every shred of your soul was tattered and torn You can make it sound like crying You make it sound like a full flood of tears Breng dat ding hier Laat me je horen spelen voor de verlorenen en de eenzamen Speel het voor de bedrogen en misbruikte Ik wil je het horen spelen voor elke teleurgestelde ziel Voor elk hart dat misbruikt is Laat me je het horen spelen voor alle vrouwen in de wereld En maak het blauw En Mister Saxman, speel het voor mij Because I'm hurting too You played a blues for your baby Speel nu de blues voor mij You played a blues for your baby Speel nu de blues voor mij