Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the waterboys Songtekst: my lord, what a morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the waterboys - my lord, what a morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my lord, what a morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the waterboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the waterboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my lord, what a morning .

Origineel

My Lord, what a morning My Lord, what a morning My Lord, what a morning When the stars begin to fall When the stars begin to fall My Lord, what a morning My Lord, what a morning My Lord, what a morning When the stars begin to fall When the stars begin to fall My Lord, what a morning My Lord, what a morning My Lord, what a morning When the stars begin to fall When the stars begin to fall When the stars begin to fall When the stars begin to fall

 

Vertaling

Mijn Heer, wat een ochtend Mijn Heer, wat een morgen Mijn Heer, wat een morgen Wanneer de sterren beginnen te vallen Als de sterren beginnen te vallen Mijn Heer, wat een morgen Mijn Heer, wat een morgen Mijn Heer, wat een morgen Wanneer de sterren beginnen te vallen Als de sterren beginnen te vallen Mijn Heer, wat een morgen Mijn Heer, wat een morgen Mijn Heer, wat een morgen Wanneer de sterren beginnen te vallen Als de sterren beginnen te vallen Wanneer de sterren beginnen te vallen Wanneer de sterren beginnen te vallen