Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the waterboys Songtekst: soon as i get home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the waterboys - soon as i get home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soon as i get home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the waterboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the waterboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soon as i get home .

Origineel

I shall wear a crown I shall wear a crown When it's all over When it's all over I shall see His face I shall see His face When it's all over When it's all over I shall wear a crown I shall wear a crown When it's all over When it's all over I'm gonna put on my robe, tell the story Of how I made it over I'm gonna put on my robe, tell the story Of how I made it over I'm gonna put on my robe, tell the story Of how I made it over Soon as I get home

 

Vertaling

Ik zal een kroon dragen Ik zal een kroon dragen Als het allemaal voorbij is Als alles voorbij is zal ik zijn gezicht zien Ik zal Zijn gezicht zien Als alles voorbij is Als alles voorbij is zal ik een kroon dragen Ik zal een kroon dragen Als alles voorbij is When it's all over zal ik mijn badjas aantrekken, en het verhaal vertellen Van hoe ik het heb gehaald Ik trek mijn badjas aan, en vertel het verhaal Of how I made it over Ik trek mijn badjas aan, vertel het verhaal Of how I made it over Zo gauw ik thuis ben