Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the waterboys Songtekst: the ladder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the waterboys - the ladder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the ladder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the waterboys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the waterboys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the ladder .

Origineel

Once in my lifetime I intend to see The ladder ascending In front of me Once in my lifetime I intend to see The ladder ascending In front of me I've been searching without I've been searching within Up, down, all around, roundabout Here and there, out and in Because once in my lifetime I intend to see The ladder ascending In front of me I have a come a long way Over oceans and hills I'm weary and unwhole And I need my cup refilled Once in my lifetime I intend to see The ladder ascending In front of me

 

Vertaling

Eens in mijn leven ben ik van plan te zien De ladder te zien opklimmen Voor mij Eens in mijn leven ben ik van plan om De ladder te zien opstijgen voor me Ik heb gezocht zonder Ik heb binnen gezocht Boven, beneden, rondom, in het rond Hier en daar, buiten en binnen Want eens in mijn leven wil ik zien De ladder te zien opklimmen voor me Ik heb een lange weg afgelegd Over oceanen en heuvels Ik ben vermoeid en onvolledig En ik moet mijn beker hervullen Eens in mijn leven ben ik van plan te zien De ladder te zien stijgen voor me