Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the weeknd Songtekst: can’t feel my face (martin garrix remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the weeknd - can’t feel my face (martin garrix remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t feel my face (martin garrix remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the weeknd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the weeknd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t feel my face (martin garrix remix) .

Origineel

[Verse 1: The Weeknd] And I know she'll be the death of me At least we'll both be numb And she'll always get the best of me The worst is yet to come But at least we'll both be beautiful and stay forever young This I know, yeah, this I know [Pre-Chorus: The Weeknd] She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both know we can't go without it She told me you'll never be alone, oh, oh [Chorus: The Weeknd] I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh (But I love it) (But I love it) (But I love it) But I love it [Beat break] [Verse 2: The Weeknd] And I know she'll be the death of me At least we'll both be numb And she'll always get the best of me The worst is yet to come All the misery was necessary when we're deep in love This I know, girl, girl I know [Pre-Chorus: The Weeknd] She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both know we can't go without it She told me you'll never be alone, oh, oh [Chorus: The Weeknd] I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it (But I love it) I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it (But I love it) But I love it [Beat break]

 

Vertaling

[Verse 1: The Weeknd] And I know she'll be the death of me At least we'll both be numb And she'll always get the best of me The worst is yet to come But at least we'll both be beautiful and stay forever young Dit weet ik, ja, dit weet ik [Pre-Chorus: The Weeknd] She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both know we can't go without it She told me you'll never be alone, oh, oh [Chorus: The Weeknd] I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh (But I love it) (But I love it) (But I love it) But I love it [Beat break] [Verse 2: The Weeknd] And I know she'll be the death of me At least we'll both be numb And she'll always get the best of me The worst is yet to come All the misery was necessary when we're deep in love Dit weet ik, meisje, meisje ik weet [Pre-Chorus: The Weeknd] She told me, "Don't worry about it" She told me, "Don't worry no more" We both know we can't go without it She told me you'll never be alone, oh, oh [Chorus: The Weeknd] I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it (But I love it) I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it, oh I can't feel my face when I'm with you But I love it, but I love it (But I love it) But I love it [Beat break]