Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the weeknd Songtekst: mood music part two (prisoner)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the weeknd - mood music part two (prisoner) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mood music part two (prisoner)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the weeknd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the weeknd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mood music part two (prisoner) .

Origineel

You bring good to my lonely life, honestly? It's hard for me to look into your eyes, when..I say That I would be nothing without your love I feel the rush and it's aaamaaaa zzzzingggg Maybe I've been always destined to end up in this place, yeah I don't mean to come off selfish but I want it all Love will always be a lesson get out of it's way, cause I know, all I know, all I know I'm a prisoner to my addiction I'm addicted to a life, that's so empty and so cold I'm a prisoner to my decision Owwwwwww, Owwwwwwww, OwwwWWWWWWwwwwww I'm a prisoner to my addiction I'm addicted to a life, that's so empty and so cold I'm a prisoner to my decision Owwwwwww, Owwwwwwww, OwwwWWWWWWwwwwww

 

Vertaling

Jij brengt goed in mijn eenzame leven, echt waar? Het is moeilijk voor me om in je ogen te kijken, als ik zeg... Dat ik niets zou zijn zonder jouw liefde Ik voel de roes en het is aaamaaaa zzzzingggg Maybe I've always been destined to end up in this place, yeah Ik wil niet egoïstisch overkomen maar ik wil het allemaal Liefde zal altijd een les zijn, ga uit de weg, want ik weet, alles wat ik weet, alles wat ik weet Ik ben een gevangene van mijn verslaving Ik ben verslaafd aan een leven, dat zo leeg en zo koud is I'm a prisoner to my decision Owwwwwww, Owwwwwwww, OwwwWWWWwwwwww Ik ben een gevangene van mijn verslaving Ik ben verslaafd aan een leven, dat zo leeg en zo koud is I'm a prisoner to my decision Owwwww, Owwwwww, OwwwWWWWWwwwwww